Acasă ACTUALITATE VIDEO – Scandal in direct la Antena 3! Omul de incredere al...

VIDEO – Scandal in direct la Antena 3! Omul de incredere al lui Dragnea DAT AFARA din platou de Dana Grecu!

831

S-a lăsat cu scandal mare la Antena 3, în timpul emisiunii realizate de Dana Grecu și Radu Tudor! Printre invitați s-au numărat Codrin Ștefănescu, secretar general adjunct al PSD, și Răzvan Prișcă, deputat PNL.

Dana Grecu s-a supărat din cauză că Ștefănescu l-a atacat la persoană pe Prișcă și i-a cerut să-și prezinte scuze. Ștefănescu a refuzat, iar Grecu a cerut ca acestuia să i se ”taie” microfonul. Numai că discuțiile au continuat, iar jurnalista i-a cerut lui Ștefănescu să iasă din emisiune.

”Nu îmi cer scuze lui domnul Prișcă pentru aberațiile pe care le spune. Vă las cu PNL-ul, să-i promovați!”, a spus Ștefănescu în timp ce părăsea emisiune după numai 21 de minute de la debutul ei.

Totul a pornit după ce Răzvan Prișcă a spus că Florin Iordache a demisionat de la Justiție la solicitarea premierului Sorin Grindeanu pentru că ”PSD se chinuie să distrugă justiția”.

Codrin Ștefănescu a reacționat cu un atac la persoană. ”El vorbește ca o râșniță, e setat de la partid. E și peltic, vorbește și non-stop”, au fost replicile lui Ștefănescu.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos