Acasă Dosar VIDEO – Se numeste Vlad si este NOUL GENIU al Romaniei! La...

VIDEO – Se numeste Vlad si este NOUL GENIU al Romaniei! La doar 13 ani are peste 90 de medalii, dintre care 70 de AUR!

59

Vlad Coneschi este noul geniu al României. El a câștigat la doar 13 ani peste 90 de medalii, dintre care 70 de aur.

Este pasionat de matematică şi informatică. El a inventat mai mulţi roboţi, care au fost premiaţi la olimpiadele internaţionale. Acum se pregăteşte pentru o altă mare competiţie care va avea loc luna viitoare, informează romaniatv.net.

Vlad Coneschi şi-a urmat pasiunea şi a participat la concursuri care i-au adus recunoaşterea. El are până acum 97 de medalii, dintre care, 70 de aur, 17 de argint şi 10 de bronz, obţinute în mare parte la concursuri de matematică, informatică şi robotică. O parte dintre medalii le-a obţinut pentru talentul actoricesc şi a jucat în mai multe piese de teatru.

Pe lângă ultima sa invenţie – robotul care rezolva cubul Rubik – puştiul şi-a adus şi colecţiile de roboţi din Star Wars şi maşinării împotriva infractorilor şi teroriştilor construite de el, informează a1.ro.

Vladut mărturiseşte că este un copil normal căruia îi plac foarte mult sporturile extreme. Face scufundări, se dă pe tiroliana şi cu skijet-ul şi are centură neagră la tae kwon do.

Vezi aici Video:

Potrivit România TV, luna viitoare, Vlad va participa alături de alţi doi colegi la olimpiada internaţională de robotică din India, unde speră să câştige o noua medalie.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos