Acasă ACTUALITATE VIDEO SOCANT – Explozie devastatoare in centrul Istanbulului! Cel putin 4 morti...

VIDEO SOCANT – Explozie devastatoare in centrul Istanbulului! Cel putin 4 morti si 20 de raniti!

10
Cel putin patru persoane au fost ucise si 20 ranite intr-un atac sinucigas cu bomba intr-o zona comerciala si turistica majora din Istanbul, potrivit Reuters si AFP.
Atacatorul a fost deturnat de la tinta initiala de catre politie si s-a detonat „de frica”, a spus un oficial turc citat de Reuters. Investigatia preliminara indica faptul ca Partidul Muncitorilor din Kurdistan (PKK) a organizat explozia.La aceasta ora se fac eforturi la granita cu Siria si in alte locuri pentru capturarea de militanti ce planuiesc atacuri, au declarant un oficial turc – Reuters. Guvernatorul din Istanbul a spus ca sunt patru morti si 20 de raniti

Explozia a avut loc pe Istiklal, un larg bulevard, inchis traficului si plin cu magazine si centre comerciale. Deflagratia a avut loc la cateva sute de metri de o zona unde sunt parcate de obicei autobuzele politiei.

Politisti inarmati au sigilat strada unde se adunasera sase ambulante iar echipele de investigatii in costume albe parcurgeau zona.


Istiklal, de obicei plina de cumparatori in weekenduri, era mai linistita ca de obicei inainte de explozie, in conditiile in care multi oameni au preferat sa stea acasa dupa o serie de atacuri cu bomba mortale.

O masina capcana a explodat luna aceasta in Ankara, ucigand 37 de persoane. Un atac similar in Ankaraa ucis luna trecuta 29 de persoane. In ianuarie, un kamikaze a ucis zece persoane, cele mai multe turisti germani, intr-un atac din centrul istoric al Istanbulului.

Imagini cu ceea ce pare a fi momentul exploziei de sambata si cu urmarile deflagratiei
(ATENTIE! Imagini cu impact emotional)

 

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos