Acasă Videoclipul zilei VIDEO SOCANT – Un cunoscut afacerist a murit ars de viu, in...

VIDEO SOCANT – Un cunoscut afacerist a murit ars de viu, in propria masina, in parcare!

170

O maşină a fost găsită în flăcări, sâmbătă dimineaţă, în parcarea unui supermarket din municipiul Arad, în aceasta aflându-se un bărbat mort. Primele informaţii arată că s-ar fi produs o explozie la autoturism. Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili ce s-a întâmplat.

Victima este un cunoscut om de afaceri local, Ioan Crișan, tatăl Laurei Bîlcea, fosta soție a deputatului Sergiu Bîlcea. Se pare ca omul de afaceri s-a urcat în mașina, după ora 7.00, după ce și-a băut cafeaua în zonă, iar când a pornit mașina aceasta a explodat. Bubuitura s-a auzit până la UTA. Ioan Crișan conducea un Mercedes.

Potrivit martorilor, multe geamuri de la etajul 1 al unui bloc din apropiere s-au spart din cauza suflului exploziei. Ioan Crișan avea 66 de ani.

„În această dimineaţă în jurul orei 7, am fost sesizaţi prin apel 112, despre faptul că în parcarea unui supermarket din municipiul Arad s-a produs o explozie la un autoturism”, au transmis, sâmbătă, reprezentanţii Poliţiei Judeţene Arad.

Acolo au ajuns poliţişti şi un echipaj de pompieri, care au constatat că este vorba de despre un autoturism incendiat, iar în interior se afla un bărbat decedat.

În acest caz se fac cercetări pentru a se stabili împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos