Acasă Videoclipul zilei VIDEO-Un senator PSD ameninta in public un sef din Politie. ”Ai sa...

VIDEO-Un senator PSD ameninta in public un sef din Politie. ”Ai sa vezi tu ce patesti”

173

A fost scandal în localitatea călărășană Cuza Vodă, unde senatorul PSD Nicușor Cionoiu l-a amenințat pe șeful poliției municipale Călărași, pe motiv că localitatea a fost „invadată” de forțele de ordine la alegeri. Este stăpânit cu greu de președintele Consiliului Județean Călărași Vasile Iliuță. La ceartă a fost prezent și fostul șef de sindicat din poliție și actual deputat PSD Dumitru Coarnă. 

În imagini, senatorul PSD Nicușor Cionoiu îl amenință pe șeful poliției municipale Călărași, după ce în localitatea Cuza Vodă au fost mobilizați zeci de agenți. În imagini apare și președintele Consiliului Județean Călărași, care încearcă să-l calmeze pe senatorul furios.

S-a deschis dosar penal pentru fapta petrecută la Calărași, este vorba despre ultraj.

Iată cum l-a amenințat senatorul pe șeful poliției: „Te-ai pus cu mine și ai greșit. O singură dată dacă îmi mai vorbești că tu nu ești administrator de drumuri, dar tu ești smecher de drumuri, ai să vezi ce pățești”

Contactat de Realitatea PLUS senatorul PSD, Nicușor Cionoiu, a avut o replică…surprinzătoare.

„Toată această populație este oropsită și în același timp este urmărită într-un mod incorect de către acești oameni de poliție care, cum să spun eu, cred că nu sunt pregătiți profesional. Nu mă deranjează prezența poliției, mă deranjează prezența a unei…a multor polițai”

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos