VIDEO – VIRALUL ZILEI: Du-te la vot, votul e ca sexul! „Important e să-l faci, chiar dacă îl faci prost”

Mesajele mobilizatoare circulă intens pe reţelele de socializare înaintea alegerilor. Unele cu indicaţii politice, altele doar din spirit civic. În cea de-a doua categorie intră şi un clip publicat pe pagina de Facebook [email protected] 2015, în care Bogdan Bob Rădulescu, vedata Epic Show de la Prima TV, compară votul cu sexul: „Important e să-l faci, chiar dacă îl faci prost.”

„Pe 5 iunie tinerii votează, astfel vom reuși să punem tinerii și studenții pe harta priorităților viitorilor aleși locali.

Este din nou momentul să demonstrăm că studenții și tinerii sunt o categorie care contează și care are ceva de spus în alegerea primarului și a consilierilor locali și județeni.

Indiferent de localitatea de domiciliu, de locul în care studiezi, pe 5 iunie mergi la VOT ! Așa te asiguri că in următorii 4 ani autoritătile locale vor face lucruri pentru TINE … altfel resursele publice vor merge către alte categorii care votează. Fii un tânăr implicat !

Crezi că ar trebui să se vorbească mai mult la timpul prezent despre tineri, nu numai la viitor? Sau că ar trebui să apară mai des în discuțiile din spațiul public (inclusiv în presă), nu numai când ies în stradă?…

Crezi că o prezență mai mare la vot a tinerilor ar face mai atente autoritățile la drepturilor lor?

Dacă răspunsul este DA măcar la una din întrebări… implică-te și tu! Informează-te și acționează! Mergi la vot”, este mesajul alăturat clipului în care apare Bogdan Rădulescu.