Acasă Dezvoltare personala Vindeca BOLNAVII de CANCER si ajuta FEMEILE INFERTILE sa aiba copii! Braul...

Vindeca BOLNAVII de CANCER si ajuta FEMEILE INFERTILE sa aiba copii! Braul Maicii Domnului, unul dintre cele mai SFINTE OBIECTE al crestinitatii, va fi adus in Romania!

51

Mitropolia Ardealului aduce luna aceasta în Romania, de la Mănăstirea Kato Xenia din Grecia, Brâul Maicii Domnului, despre care se spune că este ultima urmă pământească a Fecioarei Maria.

Brâul Maicii Domnului va sosi la Braşov, luni, 21 martie 2016, la ora 13, la Biserica „Adormirea Maicii Domnului” din Piaţa Sfatului,  şi va sta spre închinare până miercuri, 23 martie 2016, la ora 22.

O delegație din Grecia va duce Brâul Maicii Domnului la Sibiu, la Catedrala Mitropolitană, în data de 24 martie, unde va rămâne spre închinare până sâmbătă, 26 martie 2016, la ora 9. Sâmbătă, 26 martie 2016, la  ora 9,30, plecarea delegației din Grecia spre Aeroportul Internațional „Henri Coandă” din București.

O parte din Brâul Maicii Domnului se păstrează în Mănăstirea Kato Xenia, din Grecia, iar cealaltă parte din Brâul Maicii Domnului se păstrează în Mănăstirea Vatopedu, din Muntele Athos.

”Brâul este țesut din păr de cămilă și, alături de Cinstitul ei Acoperâmânt, constituie o amintire prețioasă ce se păstrează din viață pământească şi smerită a Maicii Domnului, fiind cinstit cu multă evlavie de credincioşii ortodocşi din întreaga lume”, au transmis reprezentanții Arhiepiscopiei Sibiului.

Potrivit Tradiției, Apostolul Toma, întristat că nu a fost prezent la înmormântarea Maicii Domnului, a primit Sfântul ei Brâu. Acesta a fost țesut de însăși Maica Domnului din păr de cămilă.

braul maicii domnului

De-a lungul vremii, Brâul Maicii Domnului a vindecat nenumărați bolnavi, în special pe cei de cancer, și a ajutat să nască mulțime de femei care nu puteau avea copii.

”De asemenea, Cinstitul Brâu al Maicii Domnului a făcut să înceteze diferite epidemii: în anul 1813, Brâul Maicii Domnului de la Vatoped a fost adus în Țara Românească pentru îndepărtarea ciumei; în anul 1871, sultanul turc sub a cărui protecție se găsea Sfântul Munte Athos după căderea Constantinopolului, a dus Brâul în țara sa pentru îndepărtarea holerei; în anul 1894 Brâul a fost dus la Kios, pentru a înlătura epidemia care lovise plantațiile de lămâi și portocali”, mai arată reprezentanții Arhiepiscopiei Sibiului.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos