Acasă Stiri locale VIOLATORII din Vaslui au fost condamnati la INCHISOARE de la 5 la...

VIOLATORII din Vaslui au fost condamnati la INCHISOARE de la 5 la 8 ani, CU EXECUTARE!

1106

Judecatoria Vaslui i-a condamnat pe violatorii elevei la pedepse cu inchisoarea cuprinse intre 5 ani si 8 luni pana la 8 ani si 4 luni, cu executare. La aceastea se adauga si plata unor daune morale de 50.000 de lei catre tanara, decizia instantei nefiind insa definitiva, scrie hotnews.ro.

Astfel, cea mai mare pedeapsa a primit-o Silviu Burada, cel care a racolat-o pe fata de 18 ani din statia de autobuz din municipiul Vaslui, informeaza Mediafax.

El a fost condamnat la sapte ani de inchisoare pentru viol in forma agravanta si patru ani pentru lipsire de libertate in mod ilegal, astfel ca va executa pedeapsa cea mai grea, de sapte ani, cu un spor de un an si patru luni, rezultand opt ani si patru luni de inchisoare.

Paul Andrei Burlacu, Silviu Avadanei si Petrica Ionut Bolboceanu au fost condamnati la sase ani de inchisoare pentru viol in forma agravanta si trei ani pentru lipsire de libertate in mod ilegal, astfel ca se aplica pedeapsa cea mai grea, de sase ani, cu un spor de un an, astfel ca vor avea de executat sapte ani de inchisoare.


Citeste si:

Huiduieli si atacuri! Sute de oameni i-au asteptat vineri, in fata Tribunalului, pe violatorii elevei din Vaslui!

VIDEO – Au aparut primele imagini video cu eleva violata din Vaslui, in timp ce era amenintata pe strada!

TUPEU SOCANT pe unul dintre violatorii din Vaslui! Se PLANGE ca este stresat de presa!


Ionut Boicu, Alin Rotaru si Ioan Surleac, care au incheiat acorduri de recunoastere a vinovatiei, au primit cele mai mici pedepse, adica 5 ani de inchisoare pentru viol in forma agravanta si doi ani pentru lipsire de libertate, rezultand o pedeapsa de cinci ani si opt luni de inchisoare.

Sentinta Judecatoriei Vaslui in cazul celor sapte inculpati:

Silviu Ovidiu Burada – 8 ani si 4 luni de inchisoare

Paul Andrei Burlacu – 7 ani de inchisoare

Silviu Avadanei – 7 ani de inchisoare

Petrica Ionut Bolboceanu – 7 ani de inchisoare

Ionut Bogdan Boicu – 5 ani si 8 luni de inchisoare

Alin Dumitru Rotaru – 5 ani si 8 luni de inchisoare

Ioan Surleac – 5 ani si 8 luni de inchisoare

Cei sapte tineri nu au fost prezenti in sala de judecata, insa instanta a decis inlocuirea controlului judiciar in cazul lor cu masura arestarii preventive pentru 30 de zile, decizia fiind executorie si urmand a fi pusa in aplicare de politisti.

Totodata, instanta a stabilit ca cei sapte tineri sa plateasca in solidar daune morale de 50.000 de lei tinerei violate.

La pronuntarea sentintei nu a fost prezenta nici tanara violata, care sustine luni examenul de bacalaureat.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos