S-a PANICAT! De frica INCHISORII, unul dintre violatorii elevei din Vaslui a vrut sa se SINUCIDA!

S-a PANICAT! De frica INCHISORII, unul dintre violatorii elevei din Vaslui a vrut sa se SINUCIDA!

Speriat ca va ajunge la puscarie, unul dintre violatorii elevei din Vaslui a incercat sa se sinucida dupa ce a auzit sentinta instantei de judecata.

Dezvăluiri șocante făcute de Gina Burada, cumnata lui Silviu Burada, unul dintre cei șapte violatori din Vaslui. Femeia spune că Paul Burlacu, un alt agresor al tinerei din Văleni, a vrut să se sinucidă pentru că nu mai suporta situația.

Coșmarul tinerei în vârstă de 18 ani din Vaslui a ajuns la final. Luni, instanță a decis că cei șapte tineri să fie arestați. Întreaga poveste a început anul trecut, în luna noiembrie, când Raluca a fost obligată să întrețină relații sexuale cu șapte tineri, timp de trei ore, pe un câmp din afară localității.

Citeste si:

VIOLATORII din Vaslui au fost condamnati la INCHISOARE de la 5 la 8 ani, CU EXECUTARE!

Huiduieli si atacuri! Sute de oameni i-au asteptat vineri, in fata Tribunalului, pe violatorii elevei din Vaslui!


Ajunsă acasă, fata de abia putea să meargă și avea dureri îngrozitoare de burtă, așa că le-a povestit părinților prin ce a trecut. Aceștia au dus-o la medic, apoi au anunțat Poliția. Cei șapte bărbați au fost arestați, însă au fost eliberați ulterior, scrie Cancan.ro.

În cele din urmă, după presiunea opiniei publice, luni, pe 17 august, cu toții au fost ridicați de polițiști și duși în arest, asta după ce judecătorii din Vaslui i-au condamnat la ani grei de închisoare. Totuși, sentință nu este definitivă.

„A vrut să îşi ia zilele, a zis că nu mai rezistă. Intenţiona să se spanzure! A fost salvat de un prieten sau de un membru din familie. Ştiu că niciun băiat nu a avut antecedente de acest gen. El era un băiat liniştit, multă lume din sat nu îl cunoaşte. Paul lucra ca tractorist, pe câmp”., a povestit cumnata tânărului
Share this post