Acasă Videoclipul zilei Violente extreme intr-o zona locuita de romi: Impuscaturi si oameni loviti cu...

Violente extreme intr-o zona locuita de romi: Impuscaturi si oameni loviti cu masina!

Conflict extrem de violent, in ziua de Paste, intre mai multe familii de romi din cartierul Garcini, de langa Sacele (Brasov). Politistii au fost nevoita sa traga focuri de avertisment.

In urma incidentelor s-au inregistrat sase raniti. Romii s-au atacat reciproc cu bate, bolovani si lopeti, o masina fiind distrusa.

„La data de 19 aprilie 2020, Inspectoratul de Politie Judetean Brasov a fost sesizat prin SNUAU 112 cu privire la faptul ca pe raza municipiului Sacele, jud. Brasov, are loc un conflict spontan in care sunt implicate mai multe persoane. La fata locului s-au deplasat de urgenta mai multe echipaje de politie, echipe ale Serviciului Actiuni Speciale si jandarmi, care au intervenit prompt la fata locului, aplanand conflictul Si stabilind ordinea in zona.

In urma cercetarilor, politistii au depistat si identificat 18 persoane, ce au fost implicate in cauza. Cele 18 persoane au fost conduse la sediul politiei pentru a fi audiate in vederea lamuririi tuturor imprejurarilor de fapt si in vederea stabilirii raspunderii judiciare. In urma conflictului, 6 persoane au primit ingrijiri medicale pa fata locului, iar o persoana a fost transportata la spital, refuzand internarea.

Unul dintre politistii aflati la fata locului a folosit armamentul din dotare, respectiv a executat doua focuri in plan vertical, in vederea stabilirii unui climat optim de siguranta publica. Cercetarile se desfasoara sub coordonarea unitatii de parchet competente, urmand ca la finalizarea acestora sa fie propusa solutie legala. Situatia este sub control, toate persoanele implicate fiind audiate in acest moment”, a declarat agentul de politie Nadia Olaru.

„Sa ne spuna cineva cum poti aplica legea in cazul de fata?! Se impunea uzul de arma? Daca politistii impuscau vreun ‘contribuabil’ din imagini, ce ar fi spus „deontologii” ascunsi in spatele conturilor de FACEBOOK? ABUZ, ABUZ, ABUZ!!!”, se arata pe pagina Sindicatului Europol.

https://www.youtube.com/watch?v=Ua-c-q1c-Sk&feature=emb_title
ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentUn primar PSD a luat la bataie un adversar politic in Sambata Mare: ”O lovitura i-am dat”
Articolul următorNoi restrictii: Romania urmeaza sa intre in scenariul 5 privind pandemia de coronavirus