16.6 C
București
luni, aprilie 15, 2024
AcasăDivertismentVideoclipul zileiViolente extreme intr-o zona locuita de romi: Impuscaturi si oameni loviti cu...

Violente extreme intr-o zona locuita de romi: Impuscaturi si oameni loviti cu masina!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Studentii ieseni au dat lovitura in SUA cu o inima artificiala pentru copii

O echipa de tineri studenti la Universitatea de Medicina...

Roboti umanoizi care „vor transforma lumea” in urmatorii doi ani

Rapiditatea cu care evolueaza lumea este uimitoare, iar de...

Toti porcii sunt pe tiktok si facebook! Se vand intre 16 si 21 de lei in viu

Pentru cei care asteapta cu nerabdare sarbatorile de iarna...

Conflict extrem de violent, in ziua de Paste, intre mai multe familii de romi din cartierul Garcini, de langa Sacele (Brasov). Politistii au fost nevoita sa traga focuri de avertisment.

In urma incidentelor s-au inregistrat sase raniti. Romii s-au atacat reciproc cu bate, bolovani si lopeti, o masina fiind distrusa.

„La data de 19 aprilie 2020, Inspectoratul de Politie Judetean Brasov a fost sesizat prin SNUAU 112 cu privire la faptul ca pe raza municipiului Sacele, jud. Brasov, are loc un conflict spontan in care sunt implicate mai multe persoane. La fata locului s-au deplasat de urgenta mai multe echipaje de politie, echipe ale Serviciului Actiuni Speciale si jandarmi, care au intervenit prompt la fata locului, aplanand conflictul Si stabilind ordinea in zona.

In urma cercetarilor, politistii au depistat si identificat 18 persoane, ce au fost implicate in cauza. Cele 18 persoane au fost conduse la sediul politiei pentru a fi audiate in vederea lamuririi tuturor imprejurarilor de fapt si in vederea stabilirii raspunderii judiciare. In urma conflictului, 6 persoane au primit ingrijiri medicale pa fata locului, iar o persoana a fost transportata la spital, refuzand internarea.

Unul dintre politistii aflati la fata locului a folosit armamentul din dotare, respectiv a executat doua focuri in plan vertical, in vederea stabilirii unui climat optim de siguranta publica. Cercetarile se desfasoara sub coordonarea unitatii de parchet competente, urmand ca la finalizarea acestora sa fie propusa solutie legala. Situatia este sub control, toate persoanele implicate fiind audiate in acest moment”, a declarat agentul de politie Nadia Olaru.

„Sa ne spuna cineva cum poti aplica legea in cazul de fata?! Se impunea uzul de arma? Daca politistii impuscau vreun ‘contribuabil’ din imagini, ce ar fi spus „deontologii” ascunsi in spatele conturilor de FACEBOOK? ABUZ, ABUZ, ABUZ!!!”, se arata pe pagina Sindicatului Europol.

Ultimele stiri