18.8 C
București
duminică, iunie 23, 2024
AcasăStirea zileiClujVIRALUL ZILEI: Un politist de Cluj ESTE LAUDAT de tot internetul dupa...

VIRALUL ZILEI: Un politist de Cluj ESTE LAUDAT de tot internetul dupa gestul lui!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Un polițist din Cluj merită premiat de cetățenii din oraș pentru gestul său plin de omenie. El a oprit circulația circulația pe o arteră importantă, pentru a permite unei rațe și puii ei să traverseze strada și să ajungă la un pârâu din apropiere.

Ce premiu ar trebui să primească din partea cetățenilor, nu din partea autorităților? Îl știe cineva pentrntru a-l felicita oficial?
13315559_1117279451628727_7965606470078354442_n

(foto: Øvidiu Razvain)

Momentul a fost fotografia de un clujean, care mai apoi a pus fotografia pe facebook informează evz.ro. Un echipaj de poliție, susține clujeanul, a oprit circulația rutieră pe strada Moților, în apropierea Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară, pentru a evita un posibil ”măcel” al familiei de rațe.

Evenimentul a avut loc în cursul zilei de sâmbătă, când circulația în zona respectivă este foarte intensă. Martorii susțin, că șoferul unui autoturism a oprit primul pentru a permite raței și puilor ei să treacă strada.

”În zonă era și un echipaj de poliție iar unul dintre polițiști a coborât, a oprit circulația și a apoi a îndrumat rățuștele să ajungă la Canalul Morii, care trece prin spatele fabricii de bere.

A fost un gets frumos. Am mai văzut un film pe youtube cu un polițist din Australia care a ajutat o familie de rațe. M-a impresionat”, spune martorul.
13256528_1206744712703865_1316634789051487876_n
(foto: Ionut Onaca)

Un alt clujean care circula prin zonă a imortalizat momentul.

”O rățușcă și bobocii ei au fost ajutați să traverseze Calea Mănăștur de un echipaj de poliție, care a oprit traficul pentru ca simpatica ”familie” să nu pățească ceva”, a scris clujeanul.

Și pe Facebook oamenii au fost impresionați de gestul polițistului.

Gabriela BogdanGabriela Bogdan Doar oamenii cu suflet mare iubesc animalele! Sa traiesti om bun , si sa fi sanatos!
Bianca DanBianca Dan Doamne, saracile animale……Nu mai au loc de oameni..Ce o fi in sufletelul lor…….Asta este un caz fericit…
Letitia BaciuLetitia Baciu ………….mai sunt si oameni de bine………..
Lucica CoroianLucica Coroian Ești un om cu suflet!
Medan Codruta FlaviaMedan Codruta Flavia Frumos asa ceva mai rar
Jeni PiJeni Pi Un gest de admirat !!!! Sincere felicitări !!!!

Ce premiu ar trebui să primească din partea cetățenilor, nu din partea autorităților?

Sursa: romani-buni.info

Ultimele stiri