9.1 C
București
sâmbătă, februarie 24, 2024
AcasăStirea zileiClujDeznodamantul unui roman care nu a dat spaga in spital! Doctorii nu...

Deznodamantul unui roman care nu a dat spaga in spital! Doctorii nu au nici un interes sa vindece vreun pacient!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Primarul din Mioveni retinut de DNA pentru spaga: „Nu am luat, am dat!”

Primarul din Mioveni retinut de DNA pentru spaga, Ion...

Fiul lui Buzatu la Antena3: „M-a socat suma de bani uriasa, monstruoasa”

Fiul presedintelui Consiliului Judetean Vaslui, Dumitru Buzatu, a declarat...

Accident grav cu doua masini si o motocicleta! Trafic blocat pe DN1 in Ciucea judetul Cluj

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane a...

Cine l-a dat in gat pe Dumitru Buzatu? Denunțătorul este un cunoscut om de afaceri

Arestarea presedintelui Consiliului Judeţean Vaslui, Dumitru Buzatu, face valuri...

Iulian Cotutiu din Bistrița Năsăud a postat pe contul său de Facebook ce a pățit din partea medicilor din Cluj dacă nu le-a dat șpagă.

Iulian Cotutiu: „Buna tuturor prietenilor si nu nu mai , va scriu aceste randuri deoarece trebuie sa distrugem a cel sistem corupt din spitalele din tara noastra ,sa ne gandim ca acei zisi doctori profesori care ar trebui sa se ocupe de pacienti din saloanele din spitale .

De ce va spun aceste lucruri pentru ca eu , am fost internat acum cateva zile an spitalul din Cluj mai exact la Neurologie pavilionu 1Cluj cu o boala cronica la maini si picioare adica, sistemul nervos este distus din cate am înteles eu.

Stand în spital mai exact 23 de zile trebuia sa mi se dea un tratament an care sa pot umbla mai bine ca acei microbi sa-i stopeze din drumul pentru a mai distruge, acei zisi nervi care au radacinile lor .

Acel sef care raspunde de pavilionu 1 de Neurologie dr profesor Marginean Ioan cu acel zis dr Vacaras Vitalie sint ce mai corupti doctori din acel spital din Cluj , nu au nici un interes pentru a vindeca nici un pcient deoarece trebuie sa treci cu plicul de bani pe la amandoi si nici atuci nu se intereseaza de pacienti ca exemplu daca eu nu am dus acel plic, nu a vrut sa mi se aprobe acel tratament de care eu am nevoie care este foart scump adica acel tratament este platit de casa de asigurari dar doctoru care sa ocupat de mine a facut tot ce a putut sa faca rost de acel tratament dar fara aprobarea coruptului dr profesor Marginean Ioan nu a vrut sa-mi aprobe .

Cand venea la vizita prin saloane cei care nu ia dat spaga se comporta forte urat cu pacienti caci si cu mine sa purtat foarte urat, si aveam an acel salon un preot care de trei saptamani statea si cu el sa comportat foarte urat

Sper ca acest randuri scrise de mine cu greselile mele de ortografie sa se citeasca de toti care ia în considerare acest sistem corupt din spitalele din Romania .

Va multumesc tuturor care citesc si posteaza mai departe !!!”

Ce spune managerul Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca despre acest caz

„Eu cred că noi cu toții trebuie să beneficiem de același tratament în spital. Nu sunt deloc de acord cu astfel de practici sesizate de pacientul despre care am aflat acum de la dumneavoastră. Vreau pe această cale să îi recomand acestui domn să facă o reclamație în scris pe care să o trimită conducerii Spitalului și chiar îl invit să vină la mine într-o audiență să îmi spună punctual ce i s-a întâmplat. Desigur, dacă se dovedește a fi adevărat, vom lua măsurile care se impun”, a declarat în exclusivitate pentru Vocea Transilvaniei managerul Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca, dr. ec. Petru Șușcă.

Ultimele stiri