18.8 C
București
duminică, iunie 23, 2024
AcasăStirea zileiClujPericol de ATENTAT la meciul cu Spania! Brigada anti-tero iese in strada!

Pericol de ATENTAT la meciul cu Spania! Brigada anti-tero iese in strada!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Hop si Ciolacu sa se pozeze cu nationala dupa calificare

Romania este deja calificata la turneul final din Germania,...

Dezamăgire natională! România are șanse scăzute să se mai califice la Campionatul European

Belraus-România a fost o partidă dezamăgitoare, mai ales pentru...

Doi tineri cu origini romanesti au murit in masacrul din Israel

Doi tineri cu origini romanesti au pierit in masacrul...

Securitatea pentru meciul amical de fotbal dintre echipele naţionale ale României şi Spaniei, care se va juca duminică seara pe Cluj Arena, va fi asigurată inclusiv cu ajutorul câinilor şi a structurilor specializate în antiterorism. 

Şeful Poliţiei municipiului Cluj-Napoca, Marcel Bonţidean, a declarat vineri, într-o conferinţă de presă, că în efectuarea controlului de securitate la intrările pe stadio se va apela şi la ajutorul câinilor specializaţi în descoperirea de materiale pirotehnice.

‘Vom face controlul pirotehnic; aici avem sprijinul colegilor noştri de la Centrul chinologic din Sibiu, care ne vor sprijini cu şase câini specializaţi pentru un astfel de lucru’, a precizat Bonţidean.

De asemenea, şeful Grupării de jandarmi mobilă Cluj, Florinel Budişan, a spus că în dispozitiv vor fi peste 300 de jandarmi, 200 de poliţişti şi 260 de stewarzi, inclusiv oameni specializaţi în antiterorism.

‘Suntem pregătiţi pentru intervenţie în orice fel de situaţie. Avem inclusiv structuri specializate de natură antiteroristă în dispozitivul de ordine publică’, a punctat Florinel Budişan.

De asemenea, managerul Departamentului Siguranţă şi Securitate al FRF, Sorin Cojocaru, a declarat, în aceeaşi conferinţă de presă, că face un apel către spectatori să se prezinte din timp la stadion, care se va deschide cu două ore înainte de începerea meciului.


Citeste si:

Avertisment SRI pentru TOTI ROMANII care au bilete de avion in aceasta perioada! Atentie MARE la zborurile low cost!

Alina Magureanu, fosta nora a sefului SRI: Stiu fiecare amanta, fiecare presedinte! Piedone ma servea la masa!


‘După ceea ce se întâmplă în Europa, în lume, în ultima vreme (…) am vrea ca suporterii echipei naţionale care vor veni la meci să înţeleagă că am intrat într-o perioadă uşor specială în ceea ce priveşte prezenţa în stadioane şi participarea la evenimentele sportive în România, în Europa. Fac un apel către suporteri să vină din timp la meci (…). Am vrea să evităm acele înghesuieli la porţi (…). Pentru accesul în stadion la acest meci, spectatorii sunt rugaţi să lase acasă eventuale băgăjele cu care de obicei vin la meciuri şi să vină la stadion doar cu biletul în mână. În ce priveşte recuzita, anunţăm că este permis accesul în stadion cu steaguri tricolore sau cu steagurile naţionale ale celor două ţări participante. Tot ceea ce înseamnă bannere sau alte materiale vizuale pe orice fel de suport nu vor fi permise’, a precizat Sorin Cojocaru.

La conferinţa de presă au mai participat comandantul Poliţiei Locale Cluj-Napoca, comandantul Inspectoratului pentru situaţii de urgenţă Cluj şi directorul Cluj Arena. România va întâlni Spania, în meci amical, duminică, de la ora 21,45, pe Cluj Arena, informează agerpres.ro.

Ultimele stiri