15.6 C
București
duminică, aprilie 14, 2024
AcasăStirea zileiClujIn doua orase din Romania NIVELUL DE TRAI este peste cel din...

In doua orase din Romania NIVELUL DE TRAI este peste cel din Londra, Paris sau Barcelona!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Crima cu tenta politica in cartierul Aviatiei din Bucuresti

Scene de groaza in cartierul Aviatiei din Bucuresti unde...

Se anunta ninsori slabe in Bucuresti si in tara

Se anunta ninsori slabe in Bucuresti si in tara...

Accident grav cu doua masini si o motocicleta! Trafic blocat pe DN1 in Ciucea judetul Cluj

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane a...

Site-ul numbeo.com a creat un clasament al orașelor din lume cu cel mai bun nivel de trai. Pentru crearea acestui top s-a luat în calcul diferiți factori precum siguranţa, preţurile în funcţie de venituri, puterea de cumpărare a locuitorilor, sistemul de sănătate şi timpul petrecut în trafic.

Topul se modifică însă în permanenţă, luând în calcul, spre exemplu, variaţiile zilnice ale nivelului de poluare, anunță businessmagazin.ro

Interesant este că în acest top se află două orașe din România, Timișoara și Cluj Napoca, care se situează mai sus decât metropole mari din Europa: Londra, Paris sau Roma.

Untitled-1

paris timisoara

Cel mai bine clasat oraș românesc este Timișoara, care ocupă locul 45 la nivel mondial și 20 la nivel European. Cluj Napoca se află pe locul 50 la nivel mondial și pe locul 24 la nivel European.

În acest top a mai intrat și capitala României, București, care se clasează pe locul 92, mondial, iar la nivel european se află pe locul 44.

Orașul cu cel mai bun nivel de trai din lume este capitala Australiei, Canberra, urmat de Melbourne, tot din Australia și Edinburgh, Marea Britanie.

Ultimele stiri