Acasă Videoclipul zilei „Voi nu vedeţi cât de săraci suntem? De ce să fim şi...

„Voi nu vedeţi cât de săraci suntem? De ce să fim şi răi?” – Mesaj emotionant al lui Robi din Las Fierbinti de Craciun

1133

Robi şi un monolog emoţionant, cu ochii în lacrimi, în episodul special Las Fierbinţi de Crăciun. „Ce înseamnă Crăciun? Să fii mai bun, nu? Da’ voi nu sunteţi deloc aşa unul cu altul! Vă zic sincer! Mă doare sufletul când spun asta!”

„Voi nu vedeţi cât de săraci suntem? De ce să fim şi răi?”, îşi începe Robi monologul. „Uitaţi-vă la voi! Sunteţi negri la suflet de supărare!”, spune Robi (rol jucat de Leonid Doni). „Eu ştiu că n-aveţi bani pentru cadouri noi! Nici eu nu am! Dar din ce avem, vechi, putem să dăm ce avem în plus!”

„Şi domn’ Primar, să nu fii supărat pe primarul de la Dridu că a făcut nu ştiu ce brad, de nu ştiu câţi metri! Că ştii ce a făcut el, de fapt? A dat sărăcia cu sclipici! Aşa fac toţi primarii care ne pun luminiţe!”

Mai jos, tot monologul lui Robi, scris de Adrian Văncică (actorul care-l joacă pe Celentanto şi care mai are în palmares, printre altele, poezia de acum cinci ani). După poezia lui Celentano, după mesajul de 1 Decembrie de acum câţiva ani, după momentul Aspirinei şi după radiografia dură a lui Firicel din această toamnă, Las FIerbinţi vine acum cu monologul lui Robi de Crăciun!

Monologul lui Robi de Crăciun:

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos