Acasă Videoclipul zilei Jurnalistul Oreste Teodorescu despre noua guvernare: Costume scumpe si caractere foarte, foarte...

Jurnalistul Oreste Teodorescu despre noua guvernare: Costume scumpe si caractere foarte, foarte ieftine!

1177

Bucurestiul vazut de Oreste Teodorescu a fost tema podcastului realizat de Sorin Manea. Oreste si-a manifestat dezamagirea totala fata de politicienii pe care i-a girat si care au dezamagit profund atat electoratul ca si propriile familii. Mai mult decat atat, Oreste subliniaza ca Bucurestiul a ramas in urma, astfel ca a decis sa se mute intr-un sat de la marginea Capitalei, departe de problemele care persista de ani de zile… trafic, lipsa caldurii, mizerie etc.

Oreste Teodorescu:

„Esti un pic sadic cu sentimentele mele… imi rasuceste un cutit in rana si eu de catva timp incerc sa ma readuc si sa ma readun pentru ca in ciuda faptului ca sunt de aproape 30 de ani jurnalist de investigatii si aveam cumva utopic senzatia ca nu ma mai poate surprinde nimic.

Am fost trup si suflet alaturi de niste oameni care au promis Romaniei au promis si bucurestenilor dupa 30 de ani mult asteptata modernizare si reformare a tarii un reset al sistemului ticalosit din Romania. Insa s-a dovedit ca oamenii acestia, in care au crezut ca si mine din pacate foarte multi dintre romani, nu aveau stofa englezeasca si la caracter ci doar la costum. Costume scumpe dar caractere foarte foarte ieftine. Acuma sa revin la intrebarea ta legata de Bucuresti. Sunt usor intr un disconfort pentru ca nu sunt foarte indreptatit sa vorbesc despre Bucuresti pentru ca eu de cinci ani de zile m-am mutat din superba noastra capitala. Am plecat la tara sa gasesc acolo un spatiu si o liniste de care aveam nevoie. Asadar, nu sunt foarte foarte implicat in ceea ce se intampla in Bucuresti in schimb ceea ce li se intampla bucurestenilor ma intereseaza. E foarte complicat sa inteleg si eu ca sa pot sa explic la randul meu corect celor care ne privesc”, spune Oreste Teodorescu.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos