Stirea zilei

VREMEA, EXTREM DE RECE pentru aceasta perioada! VEZI PROGNOZA METEO pentru urmatoarele zile

MAstazi, temperatura va continua sa scada usor, astfel incat vremea va fi rece, chiar deosebit de rece in regiunile extracarpatice. Cerul va fi mai mult noros in sudul si in estul tarii, dar si in zonele joase din restul teritoriului, insa doar trecator si izolat vor fi ninsori slabe sau burnita.

ninsori

In tara se va semnala ceata, local in vest si nord-vest si pe arii restranse in rest. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu unele intensificari pe litoral. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -4 grade si 6 grade, iar cele minime se vor incadra, in general, intre -10 si 0 grade.

JOI, vremea se va mentine rece chiar deosebit de rece in regiunile extracarpatice. Cerul va fi temporar noros si izolat se vor semnala precipitatii slabe, mai ales fulguieli, in zona subcarpatica a Moldovei si Munteniei, precum si in Oltenia. In cursul noptii, izolat in Banat, vor fi conditii de precipitatii slabe mixte, care pot favoriza formarea poleiului. Mai ales dimineata si noaptea, pe arii restranse se va semnala ceata. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -4 si 6 grade, iar cele minime se vor incadra intre -9 si 1 grad, mai coborate in estul Transilvaniei.

Sursa: Medifax

 

Loading...

LA BUCUREŞTI

Miercuri, vremea va fi deosebit de rece pentru această dată din an, cu o temperatură maximă în jurul valorii de 1 grad şi o minimă de -4…-3 grade. Cerul va fi mai mult noros, iar vântul va sufla slab până la moderat. Vor fi condiţii de ceaţă.

Loading...

Ultimele stiri

Spre TOP