Acasă Bucuresti Vremea s-a dezlantuit in Capitala! CENTRUL a fost complet acoperit de un...

Vremea s-a dezlantuit in Capitala! CENTRUL a fost complet acoperit de un STRAT DE GRINDINA! VIDEO

16

Vremea s-a dezlantuit in Capitala, unele zone fiind acoperite de un strat considerabil de grindina, dupa ce doua ore a plouat torential.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Bucuresti, Daniel Vasile, a declarat ca s-a solicitat interventia echipajelor de la ISU pentru indepartarea unor copaci cazuti, locuinte inundate si indepartarea apei de pe carosabil, interventiile fiind in desfasurare. Echipajele ISU au intervenit pentru indepartarea unul copac care a cazut pe un autoturism parcat in zona Brancoveanu si a unui copac doborat de vant pe calea de rulare a tramvaiului, in zona strazii 11 Iunie. De asemenea, au fost primite mai multe solicitari pentru scoaterea apei acumulate in locuinte din mai multe zone ale Capitalei.

In zona Unirii, pe o portiune de cateva zeci de metri s-a format un strat de grindina de aproximativ trei centimetri.

Pasajul Unirii a fost inundat.

„Am solicitat Politiei Rutiere sa-l inchida circulatiei. Este o cantitate mare de precipitatii cazuta intr-un timp foarte scurt. Avem 32 de echipaje in teren”, a spus Epsica Chiru, director general adjunct APA NOVA.

De asemenea, au fost semnalate si elemente de tencuiala desprinse de pe fatadele blocurilor. Purtatorul de cuvant al ISU Bucuresti a precizat ca in urma precipitatiilor nu au fost inregistrate victime. In Capitala nu au fost inregistrate accidente din cauza precipitatiilor, insa s-a circulat ingreunat si unele pasaje s-au blocat din cauza apei acumulate pe carosabil, au declarat oficiali de la Brigada Rutiera a Capitalei.

Pasajul Marasesti a devenit impracticabil in urma precipitatiilor, toate masinile fiind evacuate, iar pasajul Unirii s-a blocat pe sensul de la Universitate spre Piata Unirii. Traficul in cele doua pasaje va fi reluat dupa ce apa va fi indepartata cu motopompe.

Sursa: realitatea.net

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos