Vremea

VREMEA se INCALZESTE: Vezi cum va fi LUNI si MARTI in toata tara!

Vremea se incalzeste aproape de normalul perioadei la nivelul intregii tari, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie.

Luni vor fi innorari temporare in regiunile nordice si centrale, unde mai ales in cursul zilei pe arii restranse va ploua slab.

In restul zonelor cerul va fi variabil, iar ploile izolate. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 12 grade in delta si 20 de grade in vestul Olteniei, iar cele minime se vor situa intre 2 si 9 grade, mai scazute in depresiuni. Izolat vor fi conditii de ceata.

LA BUCURESTI:

Luni, vremea se va incalzi semnificativ. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla in general slab. Temperatura maxima va fi in jur de 18 grade, iar cea minima de 6…8 grade.

IN TARA:

Marti, vremea va fi in general frumoasa si calda pentru aceasta data din an in cea mai mare parte a tarii. In cursul zilei, cerul va avea innorari trecatoare si doar izolat vor fi posibile ploi slabe in sud si la munte. Noaptea, nebulozitatea se va accentua treptat in regiunile intracarpatice, astfel incat, spre dimineata, va ploua local in nord-vestul teritoriului. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor continua sa creasca usor si vor fi cuprinse intre 14 si 22 de grade, iar cele minime se vor situa intre 1 si 11 grade. Izolat vor fi conditii de ceata.

Loading...

VREMEA se INCALZESTE Vezi cum va fi LUNI si MARTI in toata tara!2

Sursa: mediafax.ro

Loading...

Ultimele stiri

Spre TOP