Acasă Bucuresti Zapada mare INCHIDE SCOLILE! Elevii din Bucuresti si alte 11 judete NU...

Zapada mare INCHIDE SCOLILE! Elevii din Bucuresti si alte 11 judete NU MERG MAINE la scoala!

22

Actualizare ora 17:20

Cursurile in scolile si gradinitele din Bucuresti si judetele Ilfov, Ialomita, Calarasi si Giurgiu vor fi suspendate luni, anunta Ministerul Educatiei Nationale si Cercetarii Stiintifice. In celelalte judete din tara afectate de caderile abundente de zapada si de viscol, deciziile privind sustinerea orelor de curs vor fi luate in aceasta dupa-amiaza, in cadrul colegiilor prefecturale.

Cursurile sunt suspendate luni si in judetul Buzau, potrivit Ministerului Educatiei.

In judetele Braila si Olt cursurile se vor desfasura partial. In judetul Dambovita, lipsa apei potabile a provocat suspendarea cursurilor in 7 unitati de invatamant de pe raza judetului. Cursurile vor fi suspendate luni si in judetele Vrancea si Tulcea

Toate unitatile de invatamant din judetul Tulcea vor fi inchise luni, potrivit Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ), citat de Agerpres.

Cursurile din invatamantul preunivesitar vor fi suspendate luni si in judetul Vrancea, a declarat pentru Agerpres purtatorul de cuvant al Ministerului Educatiei Nationale si Cercetarii Stiintifice, Mirabela Amarandei.

Știre initiala:

Potrivit datelor furnizate de inspectoratele scolare judetene ministrului Educatiei, Catalin Baba, in videoconferinta de la MECTS, in 11 judete si in Capitala, cursurile vor fi suspendate luni si marti, din cauza ninsorilor abundente sau a temperaturilor scazute.

Este vorba despre judetele Arges, Buzau, Dolj, Gorj, Giurgiu, Ilfov, Ialomita, Mehedinti, Olt, Prahova, Vrancea si Bucuresti.

Cursurile din invatamantul preuniversitar din Capitala vor fi suspendate maine, decizia fiind luata in sedinta Comitetului pentru Situatii de Urgenta din Bucuresti.

Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti a decis suspendarea cursurilor, maine, in toate unitatile de invatamant preuniversitar din Capitala, a declarat, pentru Mediafax, inspectorul general scolar Cristian Alexandrescu. Astazi, cursurile se vor desfasura normal, a mai spus Alexandrescu.

La nivelul Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti este asigurata permanenta la telverde (0800816021).

 

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos