Acasă Bucuresti Amenzi pentru TOATE FIRMELE care se ocupa de deszapezirea Bucurestiului!

Amenzi pentru TOATE FIRMELE care se ocupa de deszapezirea Bucurestiului!

Toate firmele care asigură deszăpezirea în Capitală au fost amendate cu câte 2.205 lei de poliţiştii de la Rutieră, pentru „modul defectuos” în care au curăţat zăpada pe arterele principale, unde circulă autobuze şi troleibuze, pe străzile de acces în instituţii publice, dar şi pe străzile laterale.

Firma Romprest asigură deszăpezirea în sectoarele 1 şi 5, Supercom – în sectorul 2, Rosal – în sectorul 3, Rebu – în sectorul 4 şi Urban în sectorul 6.

În urma controalelor făcute de poliţiştii de la Brigada Rutieră a Capitalei, cei cinci operatori de salubrizare au fost amendaţi cu câte 2.205 lei pentru fiecare sector, fiind date în total şase sancţiuni contravenţionale.

„S-a avut în vedere, pe de o parte, modul defectuos de curăţare a carosabilului pe arterele principale – destinate transportului în comun, accesului în instituţii publice, de sănătate, de alimentaţie publică, de asigurarea energiei electrice şi termice, iar pe de altă parte, lipsa intervenţiei la deszăpezire pe străzile secundare ale Capitalei”, arată duminică Poliţia Capitalei, într-un comunicat de presă.

Operatorii care asigură deszăpezirea în Capitală au mai fost amendaţi de poliţişti şi în 5 ianuarie, tot pentru „neîndeplinirea obligaţiei de întreţinere a drumului public pe timp de iarnă”, potrivit Mediafax.

Tot atunci, cele cinci firme au fost amendate de două ori, în 5 şi 6 ianuarie, de Primăria Capitalei, cu câte 5.000 de lei, pentru că nu au curăţat corespunzător străzile.

Primarul general interimar al Capitalei, Răzvan Sava, spunea, în 8 ianuarie, că le-a sugerat edililor de sector să analizeze intervenţiile din ultimele zile şi să plătească doar pentru ce s-a deszăpezit.

Răzvan Sava declara că, faţă de promisiunile făcute, faţă de ce „s-a raportat pe hârtie”, intervenţia în teren pentru deszăpezire a fost sub aşteptări, în multe situaţii.

Primarul Capitalei le-a sugerat primarilor de sector să analizeze cu mare atenţie modul în care s-a intervenit atunci în cele patru zile de deszăpezire şi să plătească prestaţiile „în consecinţă”.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentIn aceasta tara NIMENI SUB 25 de ani NU MAI CREDE in Dumnezeu!
Articolul următorDoua microbuze cu pasageri BLOCATE pe autostrada Soarelui! Vine noaptea peste ei!