Acasă Bucuresti Zeci de copaci PRABUSITI DE ZAPADA peste masini, in Bucuresti! Primaria Sectorului...

Zeci de copaci PRABUSITI DE ZAPADA peste masini, in Bucuresti! Primaria Sectorului 4 a anuntat DESPAGUBIRI!

Sute de copaci au căzut în Capitală în cursul nopţii de sâmbătă şi în ziua de duminică. Autorităţile nu au intervenit să remedieze situaţia, însă o primărie de sector a anunţat că-i va despăgubi pe şoferii păţiţi.

Iarna grea a dus la avarierea a zeci de masini din Capitala. Primaria sectorului 4 a transmis, duminica seara, ca proprietarii acestor autoturisme vor fi despagubiti.

„Din dispozitia primarului Daniel Baluta, Primaria Sectorului 4 vine in sprijinul proprietarilor de autovehicule care au suferit pagube in urma prabusirii arborilor doborati de viscolul care a afectat Capitala in noaptea precedenta.

Astfel, in acest moment au fost identificate solutiile pentru acordarea de despagubiri in cele aproximativ 40 de astfel de cazuri”, se arata intr-un comunicat prezentat de Ziare.com.

Proprietarii masinilor avariate trebuie sa se adreseze Politiei Locale Sector 4. Politistii locali vor intocmi procese verbale, iar in urma acestora se vor intocmi documentatiile necesare.

copac pe masina

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentDoua microbuze cu pasageri BLOCATE pe autostrada Soarelui! Vine noaptea peste ei!
Articolul următorAutostrada Soarelui si 21 de drumuri nationale RAMAN BLOCATE luni dimineata! Aeroporturile fac fata cu greu!