Actorii de la Hollywood se afla intr-o competitie continua, nu numai competitia interpretarii rolurilor, dar si cea financiara. Iata zece dintre cei mai bine platiti actori de la Hollywood, potrivit celor de la clicktop10.com:

10. Taylor Lautner

Taylor Lautner Pictures1

Unul dintre noile staruri ale Hollywood-ului, Taylor Lautner si-a castigat popularilatea la o varsta frageda. Acesta si-a aratat cu adevarat talentul in celebra serie Twilight, film ce l-a ajutat sa atraga atentia regizorilor. Taylor Lautner ocupa locul zece in topul nostru, acesta incaseaza anual frumoasa suma de 26.5 milioane de dolari.

9. Mark Wahlberg

mark-wahlberg-image-2

Mark este genul de actor ce este potrivit oricarui fel de rol. Filmul care l-a facut faimos este “The Fighter”, dar a jucat si in cateva filme de comedie. Acesta castiga anual aproximativ 27 de milioane de dolari.

8. Will Smith

will-smith-image2

Un domn foarte elegant si sarmant, Will Smith ocupa pozitia a opta in topul nostru cu un salariu anual de 30 de milioane de dolari. Printre cele mai celebre filme ale sale sunt I Robot, Pursuit of Happiness, Men in Black si multe altele. Averea acestuia este de 200 de milioane de dolari.

7. Johnny Deep

johnny-depp-image1

Un persoana carismatica, Johnny Deep ocupa pozitia a saptea un salariu de 30 de milioane de dolari. Cele mai faimoase filme ale sale sunt Tourist si Pirates of the Caribbean.

6. Sasha Baron Cohen

67833_sasha-baron-koyen_or_sacha-baron-cohen_1600x1200_(www.GdeFon.ru)

Sasha Baron Cohen este unul dintre cei mai celebri comedianti din lume. Acesta castiga anual suma de peste 30 de milioane de dolari iar ce l-a facut sa fie foarte cunoscut este rolul din comedia Borat.

5. Ben Stiller

Ben-Stiller-ben-stiller-170570_1024_768

Ben Stiller castiga anual suma de 33 de milioane de dolari ceea cel clasifica pe pozitia a cincea in topul nostru. Filme in care s-a facut remarcat sunt Night at the Museum si Meet the Parents.

4. Dwayne Johnson

dwayne johnson images 978 x 918

Actorul si Luptatorul de wrestling, cunoscut in ring ca The Rock, este platit cu suma de 36 de milioane de dolari.

3. Adam Sandler

sandler070511

Adam Sandler ocupa pozitia a treia si este platit anual cu suma de 37 de milioane de dolari. Adam Sandler este un actor caruia i se potriveste orice fel de rol dar a fost remarcat in special in filmele de comedie.

2. Leonardo Dicaprio

Leonardo-Dicaprio-leonardo-dicaprio-28141355-1280-1024

Leonardo Dicaprio este una dintre cele mai cunoscute celebritati ale Hollywood-ului. Cel mai de succes film al sau, Titanic, s-a dovedit a fi o adevarata rampa de lansare catre celebritate pentru el. Acesta este platit anual cu suma de 37 de milioane.

1. Tom Cruise

1080-tom-cruise-hd-wallpaper

Acesta este numele ce nu are nevoie de vreo introducere. Acesta este platit cu uluitoarea suma de 75 de milioane de dolari.

 

Transparenta face diferenta