Acasă Topurile zilei Zece dintre cei mai bine platiti actori de la Hollywood

Zece dintre cei mai bine platiti actori de la Hollywood

53

Actorii de la Hollywood se afla intr-o competitie continua, nu numai competitia interpretarii rolurilor, dar si cea financiara. Iata zece dintre cei mai bine platiti actori de la Hollywood, potrivit celor de la clicktop10.com:

10. Taylor Lautner

Taylor Lautner Pictures1

Unul dintre noile staruri ale Hollywood-ului, Taylor Lautner si-a castigat popularilatea la o varsta frageda. Acesta si-a aratat cu adevarat talentul in celebra serie Twilight, film ce l-a ajutat sa atraga atentia regizorilor. Taylor Lautner ocupa locul zece in topul nostru, acesta incaseaza anual frumoasa suma de 26.5 milioane de dolari.

9. Mark Wahlberg

mark-wahlberg-image-2

Mark este genul de actor ce este potrivit oricarui fel de rol. Filmul care l-a facut faimos este “The Fighter”, dar a jucat si in cateva filme de comedie. Acesta castiga anual aproximativ 27 de milioane de dolari.

8. Will Smith

will-smith-image2

Un domn foarte elegant si sarmant, Will Smith ocupa pozitia a opta in topul nostru cu un salariu anual de 30 de milioane de dolari. Printre cele mai celebre filme ale sale sunt I Robot, Pursuit of Happiness, Men in Black si multe altele. Averea acestuia este de 200 de milioane de dolari.

7. Johnny Deep

johnny-depp-image1

Un persoana carismatica, Johnny Deep ocupa pozitia a saptea un salariu de 30 de milioane de dolari. Cele mai faimoase filme ale sale sunt Tourist si Pirates of the Caribbean.

6. Sasha Baron Cohen

67833_sasha-baron-koyen_or_sacha-baron-cohen_1600x1200_(www.GdeFon.ru)

Sasha Baron Cohen este unul dintre cei mai celebri comedianti din lume. Acesta castiga anual suma de peste 30 de milioane de dolari iar ce l-a facut sa fie foarte cunoscut este rolul din comedia Borat.

5. Ben Stiller

Ben-Stiller-ben-stiller-170570_1024_768

Ben Stiller castiga anual suma de 33 de milioane de dolari ceea cel clasifica pe pozitia a cincea in topul nostru. Filme in care s-a facut remarcat sunt Night at the Museum si Meet the Parents.

4. Dwayne Johnson

dwayne johnson images 978 x 918

Actorul si Luptatorul de wrestling, cunoscut in ring ca The Rock, este platit cu suma de 36 de milioane de dolari.

3. Adam Sandler

sandler070511

Adam Sandler ocupa pozitia a treia si este platit anual cu suma de 37 de milioane de dolari. Adam Sandler este un actor caruia i se potriveste orice fel de rol dar a fost remarcat in special in filmele de comedie.

2. Leonardo Dicaprio

Leonardo-Dicaprio-leonardo-dicaprio-28141355-1280-1024

Leonardo Dicaprio este una dintre cele mai cunoscute celebritati ale Hollywood-ului. Cel mai de succes film al sau, Titanic, s-a dovedit a fi o adevarata rampa de lansare catre celebritate pentru el. Acesta este platit anual cu suma de 37 de milioane.

1. Tom Cruise

1080-tom-cruise-hd-wallpaper

Acesta este numele ce nu are nevoie de vreo introducere. Acesta este platit cu uluitoarea suma de 75 de milioane de dolari.

 

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos