Acasă International Zece mari companii ONORABILE care l-au servit pe Hitler!

Zece mari companii ONORABILE care l-au servit pe Hitler!

192

Putini sunt cei care stiu ca multe dintre companiile de renume din zilele noastre au servit strategiei lui Hitler de dominare a lumii. Majoritatea se abtin sa abordeze acest subiect delicat, avand in vedere atrocitatile cauzate de guvernul fascist in timpul celui de al 2-lea razboi mondial. Iata o lista intocmita de top-10-list.org cu cele mai onorabile afaceri din zilele noastre dar care au legaturi bine inradacinate in atrocitatile naziste.

10. Allianz a folosit banii de asigurare pentru a finanta masina de razboi a lui Hitler

allianz

Nu este o mare surpriza colaborarea Allianz cu regimul nazist, daca luam in considerare ca directorul general al companiei de asigurari la acea vreme – Kurt Schmitt – era de asemenea ministrul de finante. Allianz a asigurat facilitatile si personalul din lagarul de concentrare de la Auschwitz. Compania a colaborat cu regimul lui Hitler in scopul obtinerii asigurarilor de viata ale evreilor germani trimisi in lagarele mortii, in timpul razboiului. Grupul a asigurat bunurile acestora in beneficiul nazistilor.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos

2 COMENTARII

  1. Cat timp putem sa tragem concluzia ca corporatiile, companiile private, firmele, sunt malefice si vor doar sa scoata profit, si capitalismul e rau, e ok :)))))). Acum o sa citesc articolul cu simbolurile Illuminati si sper doar sa gasesc si niste antisemitism

  2. Domnul Emanoil Dura ne supune atentieie realitati pe care nu trebuie sa le uitam niciodata. Ele trebuie sa ramana un „mementto” pentru fiecare cetatean european, si mai ales pentru politicienii zilelor noastre. Orice sprijin acordat dictatorilor si mai ales antisemitilor este o crima contra umanitatii care nu trebuie niciodata ignorata, ocultata sau iertata. Felicitari autorului acestor randuri.