Acasă International Zece mari companii ONORABILE care l-au servit pe Hitler!

Zece mari companii ONORABILE care l-au servit pe Hitler!

188

8. Random House a fost responsabila pentru publicarea si distribuirea de propaganda nazista

Fiecare dictatura are nevoie de un mecanism de propaganda. Bertelsmann – compania mama a Random House – a fost cea care a ocupat rolul acestui mecanism. Printre alte lucrari publicate de Random House gasim “Sterilizarea si Eutaniasierea”, o carte ce sustine ideea potrivit careia atacul asupra poporului evreu este in conformitate cu etica crestina.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos

2 COMENTARII

  1. Cat timp putem sa tragem concluzia ca corporatiile, companiile private, firmele, sunt malefice si vor doar sa scoata profit, si capitalismul e rau, e ok :)))))). Acum o sa citesc articolul cu simbolurile Illuminati si sper doar sa gasesc si niste antisemitism

  2. Domnul Emanoil Dura ne supune atentieie realitati pe care nu trebuie sa le uitam niciodata. Ele trebuie sa ramana un „mementto” pentru fiecare cetatean european, si mai ales pentru politicienii zilelor noastre. Orice sprijin acordat dictatorilor si mai ales antisemitilor este o crima contra umanitatii care nu trebuie niciodata ignorata, ocultata sau iertata. Felicitari autorului acestor randuri.