Acasă Cluj Zeci de masini s-au ales cu MOTORUL PRAF, dupa ce au baga...

Zeci de masini s-au ales cu MOTORUL PRAF, dupa ce au baga motorina cu apa dintr-o statie LUKOIL!

Mai multe mașini care mergeau spre Dej erau stricate pe marginea drumului la o distanță mică de stația de carburanți Lukoil la ieșire din Cluj Napoca, de la Aeroportul Internațional Cluj Napoca, scrie evz.ro.Șoferii se plâng de faptul că au alimentat de la stația Lukoil iar după ce au parcurs câteva zeci de metri mașinile lor s-au oprit și au refuzat să mai pornească. ”Am pus 25 de litri de benzină, am ieșit din stație, am mai parcurs 200 de metri și s-a oprit mașina. În spatele meu, o altă mașină s-a oprit și ea instantaneu. În mai puțin de 10 minute am numărat 17 mașini care s-au oprit pe drumul național”, spune Vasile Apahidean, un clujean supărat nevoie mare.

Din vorbă în vorbă, șoferii și-au dat seama că toate mașinile s-au oprit la scurt timp după ce au alimentat la stația Lukoil. ”Am mers acolo să vedem ce s-a întâmplat. În prima fază vânzătoarea ne-a spus că nu e de la ei. Apoi, au început să vină tot mai mulți șoferi să întrebe. Cauza e de la ei, au pus apă în combustubili”, spune un alt șofer.

La fața locului mai multe mașini specializate în tractarea autorismelor autorizate transportă mașinile spre service-uri autorizate.


Citeste si:

Procurorii romani au pus SECHESTRU pe conturile Lukoil din Europa! Suma este de 2 MILIARDE de euro!

Lukoil ameninta ca va inchide definitiv rafinaria de la Ploiesti! Vezi motivul


La un moment dat, în stația de carburanți a venit și patronul, Daniel Arghiropol, care a recunoscut că pe țevile care alimentează rezervoarele, în tancurile de motorină și benzină, a intrat apă. ”Vom plăti toate cheltuielile, cu transportul mașinilor stricate în services, decontăm contravaloarea combustibilului cumpărat precum și toate reparațiile care sunt necesare”, a spus patronul, care se jură că nimeni de la stația pe care o conduce nu pune apă în carburanți și că totul a fost un accident.

Un mecanic auto consultat de EvZ, spune că în cazul mașinilor care circulă cu benzină, daunele sunt mai mici deoarece este nevoie doar de golire a rezervorului și de un filtru nou de benzină. ”În cazul mașinilor diesel, problemele sunt mai complexe deoarece se pot strica injectoarele și pompa de motorină care trimite în injectoare apă în loc de combustibil”, spune mecanicul.

În prezent stația de carburanți este închisă.

Reprezentanții companiei Lukoil susțin că benzina a fost contaminată cu apă dintr-o eroare umană, în timpul operațiunii de calibrare a parcului de rezervoare. ”În data de 8 august 2015, la stația de distribuție carburanți LUKOIL din localitatea Apahida, județul Cluj, în timpul operațiunii programate de calibrare a parcului de rezervoare, dintr-o eroare umană s-a produs o contaminare accidentală cu apă a rezervorului de benzina Ecto Sport 98. LUKOIL România își cere scuze clienților fideli pentru acest incident și a acordat despăgubiri conducătorilor auto care au alimentat cu această benzină”, se arată într-un punct de vedere transmis redacției ”Evenimentul zilei” de către compania Lukoil.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentVIDEO – Mesaj fara PRECEDENT al Germaniei: Stati la voi in Balcani! Daca va prindem, o sa REGRETATI toata viata!
Articolul următorAccident grav pe A2! Un AUTOCAR plin cu ucraineni s-a rasturnat în șant!