Se vede ca n-a trebuit sa munceasca in strainatate! Ginerele lui Ioan Rus construieste un MEGA MALL la Cluj!

Pentru ca n-a fost nevoit sa mearga la munca in strainatate, asa cum spunea Ioan Rus, ginerele acestuia are bani sa construiasca un mall urias in Cluj-Napoca.Ginerele lui Ioan Rus, Vasile Puscas, a primit autorizație de constructie pentru MALL-ul colosal pe 15 nivele de pe Calea Mănăștur de la Primăria Cluj-Napoca. Firmele sale au primit în primă instanță pe 15 iunie o autorizație pentru desființarea construcților existente și realizarea unui drum. Însă,  după doar două zile au primit autorizația pentru un centru comercial pe 15 nivele.

Angajații lui Vasile Pușcaș au început deja lucrările la Platinia Mall de pe strada Calea Mănăștur, iar oficialii Primăriei Cluj-Napoca tocmai ce repară în această perioadă drumul din fața ”porții” ginerului lui Rus pe fonduri europene.


Citeste si:

Ioan Rus NU SE LASA! Dupa ce a jignit romanii a trimis o SCRISOARE deschisa la finalul mandatului!

Ministrul Ioan Rus si-a dat DEMISIA!


Cele două societăți ale lui Vasile Pușcaș care vor să controleze mall-ul, Florisal și Dursal, au realizat împreună anul trecut un profit de 7,7 milioane de lei, echivalentul a 1,7 milioane de euro.

Vasile Puscas este un afacerist din Satu Mare care s-a casatorit cu fata lui Ioan Rus, Ioana. El s-a specializat in domeniul deseurilor, acesta fiind primul lui business. El a investit ulterior in mass-media, fiind proprietarul site-ului Vocea Transilvaniei, scrie gazetadecluj.ro