Anuntul de ULTIMA ORA al Facebook care afecteaza ABSOLUT toti utilizatorii!

Anuntul de ULTIMA ORA al Facebook care afecteaza ABSOLUT toti utilizatorii!

Facebook a ajuns la concluzia ca nimeni nu vrea sa vada postarile unui brand in detrimentul celor ale propriilor prieteni si au hotarat sa ajusteze algoritmul de afisare a postarilor in feed.

facebookPentru a restabili echilibrul, Facebook a anuntat ca va reconfigura News Feed-ul astfel incat sa afiseze continut de la prietenii apropiati, ceea ce ar putea „deprioritiza” postarile venite de la paginile comerciale.

Alte ajustari includ si ponderarea limitei postarilor afisate, de la un singur prieten, in feed-ul persoanelor care au continut putin, cat si limitarea afisarilor care indica faptul ca un prieten a dat Like sau a comentat la o postare, pentru a face loc continutului pentru care manifesti interes.

Combinate, aceste actualizari, ca si cele dinaintea acesteia, ar putea reduce vizibilitatea in feed a Paginilor. In vreme ce afisarea mai multor postari de la prieteni poate face, pe termen lung, experienta pe Facebook mai benefica pentru utilizator, este o lovitura destul de grea pentru afaceri care au facut din Facebook o sursa de trafic importanta.

Pentru afaceri si publicatiile online asta inseamna ca va trebui sa lucreze mai mult pentru a crea continut cu adevarat de calitate, continut pe care utilizatorii sa il doreasca in feed-ul lor, fie vor fi nevoiti sa investeasca bani in promovarea postarilor.

Sursa: Libetatea

Share this post