Pe Florin Popescu il „paste” un dosar din partea DNA pentru spaga electorala!

Pe Florin Popescu il „paste” un dosar din partea DNA pentru spaga electorala!

Pe deputatul Florin Popescu il paste un dosar din partea DNA pentru ca a cerut administratorului unei firme 70 de tone de pui, in valoare de peste 400.000 lei, pentru a le da cetatenilor in campania electorala din iunie 2012.

Directia Nationala Anticoruptie a anuntat, miercuri, intr-un comunicat de presa, ca procurorii Sectiei de combatere a infractiunilor conexe infractiunilor de coruptie au dispus punerea in miscare a actiunii penale fata de Florin Aurelian Popescu, la data faptelor presedinte al organizatiei Dambovita a unui partid politic, in prezent deputat, pentru infractiunea prevazuta de articolul 13 din Legea 78/2000, si anume folosirea influentei sau autoritatii de catre o persoana care detine o functie de conducere intr-un partid, in scopul obtinerii pentru sine sau pentru altul de foloase necuvenite.

Citeste pe CirculPolitic.ro!Citeste pe aceeasi tema:  Daca nu iti platesti amenda rutiera in 30 de zile vei ramane fara PERMISUL DE CONDUCERE! Vezi ce schimbari vor avea loc in LEGISLATIA RUTIERA!

Share this post