Acasă Comentariul zilei 1 Decembrie 2012, ziua fara Unire

1 Decembrie 2012, ziua fara Unire

35

Cineva spunea cu mult timp in urma ca omenirea a avut de infruntat, in istoria sa, doua mari pericole: religia si politica. Unii ar putea fi sceptici cu privire la aceasta axioma. Totusi, adeptii ei au la indemana inca o dovada solida: declaratiile facute de primii doi politicieni ai tarii, cu ocazia zilei de 1 Decembrie.

Victor Ponta, premierul Romaniei, a afirmat ca nu vede o falie in societate, insa exista riscul ca sprijinul pentru USL sa se transforme in ura daca asteptarile oamenilor, care vor schimbare dupa regimul Basescu, nu sunt satisfacute. Este evident, nu poate vedea ruptura din societatea romaneasca daca nu iese mai des din birou. Sau macar consilierii sai.

Traian Basescu, presedintele Romaniei si politician-practicant, da sfaturi extrem de utile poporului: „nu trebuie sa va uitati la cat de mici sunt politicienii, ei alearga dupa voturi (…) romanii trebuie sa alerge pentru tara lor, sa fie solidari, sa fie impreuna”. Ii uram sa alerge el, cu 1.000 de lei venit lunar.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos

1 COMENTARIU

  1. Am citit acest comentariu,curios de titlul din deschidere! Sincer…acum nu mai sunt curios! Fara …obiect…o reluare de pe B1! Cu stima…DINU LUNGU