19.9 C
București
sâmbătă, aprilie 27, 2024
AcasăMondenCelebrul violoncelist Adrian Naidin A SARIT de la etaj dupa ce i-au...

Celebrul violoncelist Adrian Naidin A SARIT de la etaj dupa ce i-au intrat MASCATII in casa, cautand droguri!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Romania e deja calificata la Euro2024. Nu mai sunt bilete la meciul cu Elvetia!

Romania e deja calificata la Campionatul European din Germania,...

Rezumat Video: Kosovo invinge Israel. Romania are din nou sansa sa mearga la Euro!

Echipa nationala a Israelului a pierdut cu 0-1 duminica,...

Romanca depistata cu drogurile in stomac pe Aeroportul Otopeni

Politistii de frontiera au prins pe Aeroportul Henri Coanda...
Violoncelistul Adrian Naidin a fost dus, miercuri, la Spitalul Elias din Capitala, dupa ce a cazut de la etajul unu al vilei in care locuieste, in timpul unor perchezitii privind o cultura indoor de canabis, potrivit unor surse din Politie, citate de News.ro.

Sursele citate au precizat ca politistii de la Brigada de Combatere a Criminalitatii Organizate au facut, miercuri, sapte perchezitii, avand informatii despre culturi indoor de plante de canabis, pentru consum propriu si pentru vanzare.

Intr-unul dintre imobilele perchezitionate locuieste, cu chirie, violoncelistul Adrian Naidin. In momentul in care politistii au intrat in imobil, Adrian Naidin era impreuna cu un alt barbat.

Violoncelistul a incercat sa sara de la etajul unu, dar a lovit un aparat de aer conditionat si a cazut, au aratat sursele citate.

Adrian Naidin a fost dus la Spitalul Elias din Capitala.  Managerul Spitalului Elias, Doina Dimulescu, a declarat, pentru News.ro, ca muzicianul Adrian Naidin a fost internat miercuri dimineata, „ca urmare a unui politraumatism”.

„In prezent, pacientul de afla in sectia de Terapie Intensiva, este stabil din punct de vedere al functiilor vitale si primeste ingrijirile reclamate de leziunile pe care le-a suferit”, a mai spus Doina Dimulescu.  

Politistii au gasit in subsolul imobilului in care locuieste Adrian Naidin o cultura de canabis, iar in casa, aproximativ un kilogram de canabis pregatit pentru vanzare.

Sursele citate au precizat ca Adrian Naidin le-ar fi spus politistilor ca el nu avea cunostinta despre acea cultura indoor si nici de drogurile din casa, el locuind acolo cu chirie.

Ultimele stiri