Acasă Monden A fost desemnata Femeia anului 2012 – Katy Perry

A fost desemnata Femeia anului 2012 – Katy Perry

33

Editorii revistei Billboard au desemnat marti femeia anului 2012, castigatoarea primind distinctia in cadrul unei gale ce va fi organizata la New York pe 30 noiembrie.

In 2012, femeia anului este cantareata pop americana Katy Perry, au hotarat editorii revistei Billboard.

Ultimele 12 luni au fost extrem de agitate in viata artistei, care, desi s-a despartit de sotul ei, a reusit sa transforme aceasta despartire intr-un single de succes si un film.   Katy Perry, in varsta de 27 de ani, a reusit sa transforme despartirea ei din 2011 de actorul britanic Russell Brand in piesa de succes „Part Of Me” si intr-un film 3D intitulat „Katy Perry: Part Of Me”, in care a vorbit cu franchete despre suisurile si coborasurile din viata ei privata si profesionala.

Cantareata a castigat astfel foarte multi fani, denumiti „katycats”, pe Twitter si Facebook, gratie costumelor ei de scena extrem de colorate si cantecelor ei pop cu versuri facile. Revista Forbes a plasat-o pe Katy Perry pe locul al treilea in topul cantaretelor cu cele mai mari venituri din lume, in decembrie 2011 castigurile financiare ale artistei americane fiind de 44 de milioane de dolari.

Potrivit revistei Billboard, Katy Perry a vandut 48 de milioane de discuri doar in Statele Unite. Printre hiturile ei se numara piese precum „Firework”, „California Gurls”, „E.T.” si „Hot N Cold”, extrase de pe albumul ei de debut „One Of The Boys” din 2008 si de pe albumul „Teenage Dream” din 2010.

Katy Perry a devenit un veritabil brand, iar actrita si-a lansat propriul parfum, o oja si o linie de gene false. Ea este, totodata, imaginea oficiala a liniei de produse de ingrijire a pielii Proactiv si a chipsurilor Popchips. Juriul care desemneaza femeia anului (Billboard Woman of the Year) alege o artista cu realizari deosebite. Printre precedentele artiste recompensate cu aceasta distinctie se numara Taylor Swift, Beyonce si Fergie, solista grupului Black Eyed Peas.

Katy Perry va primi acest premiu la gala 2012 Billboard Women in Music, ce va avea loc la New York pe 30 noiembrie.

 

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos