Acasă Auto Accident extrem de grav cu un autocar cu copii, soldat cu patru...

Accident extrem de grav cu un autocar cu copii, soldat cu patru morti si 12 raniti! COD ROSU de interventie!

9

Patru persoane și-au pierdut viața după ce un autocar în care se aflau și copii a fost implicat într-un accident între Brașov și Făgăraș. Autocarul s-a răsturnat. A fost declanșat planul roșu.

Klaus Iohannis, mesaj pe Facebook: „Am aflat cu tristete despre accidentul petrecut pe drumul intre Brasov si Fagaras. Sper in insanatosirea grabnica a tuturor celor raniti si imi exprim sincere condoleante pentru familiile celor care au pierit. Am luat legatura cu autoritatile, care fac tot posibilul pentru limitarea consecintelor si acordarea ajutorului la fata locului.”

inchide

Unul dintre decedați este un copil. Un adult și un copil primesc îngrijiri medicale sub cod roșu. Accidentul s-a petrecut în dreptul localității Perșani. În autobuz se aflau 30 de persoane.

La fața locului s-au deplasat mai multe ambulanțe. Sunt cel puțin 30 de persoane care intervin pentru prim-ajutor. S-a cerut intervenția elicopterelor SMURD.

Ciprian Sferja, purtătorul de cuvânt ISU Braşov, a afirmat la Realitatea TV că în autocar ar fi fost 25 de persoane, însă şi acum se intervine pentru descarcerea persoanelor şi acordarea primului ajutor.

„Trei adulţi şi un copil au decedat, iar alte 12 persoane sunt rănite. S-a pus în aplicare planul roşu de intervenţie”, a spus aceasta, adăugând că zona în care a avut loc accidentul este una dificilă cu multe curbe, în care au mai avut loc accidente în trecut.

Accidentul a avut loc în zona localităţii braşovene Perşani. La faţa locului ar fi fost solicitată intervenţia a două elicoptere SMURD.

content-image

content-image

content-image

content-image

content-image

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos