Acasă Bucuresti Aceasta tanara de la Jandarmerie a SALVAT zeci de vieti din iadul...

Aceasta tanara de la Jandarmerie a SALVAT zeci de vieti din iadul de la Colectiv!

O tânără care lucrează în Jandarmerie a povestit despre noaptea de iad pe care a trăit/o la clubul Colectiv din Capitală, acolo unde un incendiu devastator a curmat viața a 32 de oameni, în timp ce alte 146 de persoane au fost grav rănite.

„Eu am ajuns în aproximativ 20 de minune.Şeful nostru urla la noi să venim mai repede. Am lăsat maşina pe o străduţă ca să nu mai încurcăm. Când am ajuns în faţă la club, am văzut o imagine apocaliptică. Nu sunt cuvinte de descris, mă uitam şi nu îmi venea să cred. Erau oameni morţi întinşi pe care nu mai aveam cum să-i salvez. M-am gândit că puteam să fiu acolo, mă gândeam la părinţii mei. Eu am acţionat ca un simplu om, dorinţa de a ajuta întrecea orice.

Unii dintre răniţi nu mai spuneau nimic. Dar a fost un tânăr cam de statura mea, care m-a prins de mână şi m-a rugat să le spun pompierilor că prietena lui a rămas la baie şi nu o mai găseşte. Ulterior pe acel băiat l-am văzut la IML. A fost greu, sunt multe de spus şi în acelaşi timp, nu are rost, pentru că nu îi mai aduce nimeni înapoi pe cei care au pierit acolo”, a spus tânăra de la Jandarmerie, citat de libertatea.ro.


Citeste si:

VIDEO cu puternic impact emotional! Primele imagini din timpul incendiului din clubul Colectiv!


Un incendiu puternic a izbucnit, vineri seară, în jurul orei 23, în clubul Colectiv din Capitală. Bilanțul provizoriu este unul terifiant: 32 persoane decedate și alte 146 au suferit arsuri grave. Răniții au fost transportați la mai multe spitale din Capitală. Zeci de ambulanțe și echipaje SMURD și toate autospecialele ISU București-Ilfov au acordat ajutor la fața locului.

Incendiul ar fi izbucnit de la materialele pirotehnice pregătite pentru show. Flăcările de la artificii au cuprins un stâlp din club şi s-au extins cu repeziciune de la buretele care antifona încăperea, din cauza spaţiului mic şi a materialelor din jurul scenei. Tavanul s-ar fi prăbuşit peste tinerii aflaţi în club.

 

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentCelebru cantaret roman IA ATITUDINE: Unde sunt banii adunați de Antene și alte posturi??? Antena 3 are tupeul… Ramaneti voi cu banii???
Articolul următorAdrian Despot a povestit, IN PREMIERA, drama prin care a trecut in clubul Colectiv: Inca sunt foarte afectat… Lumea mea s-a schimbat DEFINITIV!