27.5 C
București
duminică, iulie 7, 2024
AcasăStirea zileiBucurestiCelebru cantaret roman IA ATITUDINE: Unde sunt banii adunați de Antene și...

Celebru cantaret roman IA ATITUDINE: Unde sunt banii adunați de Antene și alte posturi??? Antena 3 are tupeul… Ramaneti voi cu banii???

in:

Stiri pe acelasi subiect

ombladonCelebru membru al trupei Parazitii, Ombladon, a postat un mesaj foarte dur pe facebook referitor la televiziunile care strang bani pentru familiile victimelor din Colectiv.

”Parinții barmanului din Colectiv au trebuit să plătească aproape 2000 de lei la IML pentru copilul lor și s-au găsit în imposibilitatea de a-i plăti Bisericii taxa de înmormântare pentru el. Unde sunt banii adunați de Antene și alte posturi??? Antena 3 are tupeul să posteze că rudele victimelor POT suna la Fundația Mereu Aproape pentru ajutoare!!!!! Serios??? Să sune ei??? Exploatatorilor!!! Să nu mai zic că li s-a spus acestor rude distruse de durere că nu vor plăti nimic….Nah că nu este așa!

Share-uiti…poate vede cineva și din presa și cineva de la Antene să se simtă puțin ca om și să contacteze ei rudele. Așa ar fi corect!

Dacă nu vă caută ei ce să înțeleg? Rămâneți voi cu banii?”, a scris rapperul pe Facebook, explicând ce s-a întâmplat cu tânărul decedat în incendiul din Colectiv.

Ultimele stiri