Acasă Bucuresti Prima REACTIE a unuia dintre patronii de la Colectiv: Si eu am...

Prima REACTIE a unuia dintre patronii de la Colectiv: Si eu am PIERDUT COLEGI SI PRIETENI DRAGI! Aș vrea sa pot sterge lacrimile…

18
Din arest, de unde aşteaptă decizia judecătorilor cu privire la o posibilă arestare preventivă pentru 30 de zile, unul dintre patronii clubului Colectiv a oferit o primă reacţie la tragedia din localul său.Costin Mincu, unul dintre cei trei asociaţi care deţin clubul Colectiv, a transmis un mesaj prin intermediul avocatului său, în care îşi exprimă regretul faţă de cele întâmplate.

„Sunt împietrit de durerea din mine și din jurul meu. Am pierdut colegi și prieteni dragi în noaptea care ne-a îndoliat pe toți. Alții se zbat la margine de viață, pe paturi de spitale. Sunt cu ei, cu toți, în gând în fiecare clipă de acum și până când voi închide ochii. Am vrut să fac din Colectiv o poveste frumoasă, pentru că am crezut mereu în pasiunea mea cea mai mare: muzica.


Citeste si:

Fosta primarie a lui Iohannis, in centrul Sibiului, este la fel de periculoasa precum clubul Colectiv! Nu are autorizatie iar pompierii dau amenzi an de an!

Rudele victimelor TRAGEDIEI din Colectiv UMILITE chiar de autoritati! Vezi ce au patit!


Povestea s-a sfârșit printr-un coșmar. O parte din mine a murit pe 30 octombrie la Colectiv. Aș vrea să pot șterge lacrimile de pe obrajii celor care i plâng pe cei care s-au dus. În schimb, nu pot decât să stau cu capul plecat în fața judecății. Regret enorm tot ce s-a întâmplat”, afirmă Costin Mincu, potrivit avocatului Vlad Hosu.

Costin Mincu, George-Alin Anastasescu şi Paul-Cătălin Gancea au fost reţinuţi luni seara pentru ucidere din culpă şi au fost propuşi instanţei pentru arestare preventivă pe 30 de zile.

Detalii AICI!

Articolul precedentPatriarhul Daniel a IZBUCNIT NERVOS impotriva presei: Nu ne invatati voi pe noi ce ROL AVEM!
Articolul următorCelebru cantaret roman IA ATITUDINE: Unde sunt banii adunați de Antene și alte posturi??? Antena 3 are tupeul… Ramaneti voi cu banii???