Acasă Sanatate Acest aliment iti poate proteja plamanii mai bine decat orice medicament!

Acest aliment iti poate proteja plamanii mai bine decat orice medicament!

Medicii atrag încă o dată atenţia asupra faptului că fumatul reprezintă cel mai mare pericol în privinţa sănătăţii plămânilor, scrie realitatea.net.

Fumul pe care un fumător îl introduce în plămâni conţine foarte multe substanţe toxice care pot provoca cancerul pulmonar.

De asemenea, fumătorul este responsabil şi pentru sănătatea altor persoane care, deşi nu au acest viciu, se pot îmbolnăvi dacă inhalează fumul de ţigară.


Citeste si:

Topul PLANTELOR care iti curata plamanii in mod NATURAL!

Curata-ti plamanii cu un PREPARAT simplu, facut in casa!


Medicii, citaţi de adevarul.ro, susţin că ne putem proteja plămânii printr-o alimentaţie corespunzătoare. Magneziul este principalul element care ajută plămânii să fie sănătoşi. Cele mai bogate alimente în magneziu sunt spanacul, nucile sau cerealele integrale. De asemenea, cafeaua are la rândul său efecte miraculoase supra sănătăţii plămânilor, consumată în cantităţi moderate putând să reducă efectele astmului.

Mai mult, ardeiul iute funcţionează ca un apărător al plămânilor. Alimentele picante determină eliminarea mucusului din plămâni. „Este vorba despre acea senzaţie în care nasul curge în exces. În acel moment, se declanşează eliminarea mucusului”, susţine medicul Anca Telehuz. La fel de benefice sunt şi inhalaţiile cu uleiuri esenţiale din rozmarin sau eucalipt, care ajută la curăţarea de impurităţi a plămânilor.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentScene HORROR la Iasi! Doua persoane au cazut pe strada si au MURIT!
Articolul următorTragedie in Vaslui! Fetita de 12 ani ABUZATA SEXUAL!