Acasă Monden Actorul Jack Nicholson isi cumpara hotel de lux la Marea Neagra, pe...

Actorul Jack Nicholson isi cumpara hotel de lux la Marea Neagra, pe litoralul romanesc!

25

Hotelurile-simbol ale staţiunii Olimp ar putea fi cumpărate de un fond de investiţii la care este acţionar şi marele actor american Jack Nicholson, susţin jurnaliştii de la wall-street.ro.

Complexul Panoramic-Amfiteatru-Belvedere este închis de câţiva ani şi a ajuns o ruină. Noii investitori vor însă să-i redea strălucirea de altă dată şi au în plan un resort de cinci stele cu cinci piscine şi restaurante de lux.

Jack Nicholson este acţionar într-un fond de investiţii care ar putea cumpăra compexul din Olimp, spun jurnaliştii economici. Complexul Panoramic-Amfiteatru-Belvedere din Olimp este acum una din epavele de pe litoralul românesc.

Înainte de Revoluţie, cele trei hoteluri erau un fel de oraş interzis pentru turistul de rând. Acolo aveau acces doar străinii şi nomenclaturiştii. Tot aici s-au turnat în urmă cu aproape patru decenii mai multe scene din filmul Nea Mărin Miliardar. Complexul are peste 700 de camere și este întins pe o suprafață de şase hectare. Jurnaliştii de la wall-street.ro spun că întreg complexul şi-ar putea redobândi strălucirea dacă va fi preluat de grupul de investitori români şi străini.

Proiectul prevede un resort cu cinci piscine, terase si restaurante. Hotelurile ar putea avea cinci stele, de la două, câte au acum. Preţul celor trei hoteluri s-ar ridica la 15 milioane de euro. Actualul proprietar, care a plătit pentru ele 30 de milioane, în 2008, nu a putut fi contactat pentru a comenta o posibilă tranzacţie, anunţă Digi 24.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos