Gingasia, frumusetea si talentul sunt numai cateva dintre cuvintele care o descriu pe frumoasa Cleopatra. Un adevarat fenomen, Cleopatra a castigat rapid primele locuri in topurile muzicale de la o varsta frageda si a sustinut concerte in fata a mii de oameni, anunta protv.ro.

Pavel Stratan a publicat pe pagina lui Facebook o imagine in care apare alaturi de frumoasa lui fiica, iar fanii au ramas pur si simplu fara cuvinte cand au vazut cat de mult a crescut Cleopatra. Pe 11 decembrie, Fondul International pentru Urgente ale Copiilor al Natiunilor Unite si-a marcat a 70-a aniversare in Republica Moldova. Cu aceasta ocazie membrii organizatiei UNICEF Moldova au organizat un eveniment aniversar, la care au participat mai multi membri ai societatii civile, dar si personalitati. La eveniment au participat si Pavel Stratan, alaturi de fiica sa, Cleopatra.

In cele mai recente imagini de pe pagina de Facebook, fanii sunt tinuti la curent cu evenimentele la care participa Pavel Stratan, dar si Cleopatra, iar fanii ii marturisesc de fiecare data ca are o voce angelica.