23.5 C
București
joi, iulie 25, 2024
AcasăMondenACUZATII GRAVE! Fosta sotie a lui Dan Condrea a fost INTERNATA de...

ACUZATII GRAVE! Fosta sotie a lui Dan Condrea a fost INTERNATA de mai multe ori la psihiatrie!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Mama Laurei Georgescu, fosta sotie a lui Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, a solicitat in instanta in luna mai 2015 un ordin de protectie impotriva fiicei sale, acuzand-o ca o agreseaza verbal si fizic, dupa cum rezulta din dosarul publicat pe portalul instantelor de judecata. Mama si-a dat fiica in judecata, solicitand judecatorilor sa dispuna „pastrarea unei distante minime determinate fata de reclamanta, evacuarea paratei din domiciliu si atribuirea in mod provizoriu a utilizarii locuintei familiale.”

  • Judecatoria sector 1 a constatat ca Laura Georgescu a fost internata de mai multe ori la Spitalul de Psihiatrie Obregia si ca „de mai mult timp atmosfera in locuinta partilor este tensionata, ambele parti contribuind la acest lucru”. Judecatorii au respins insa cererea mamei, constantand ca reclamanta i-a adus, la randul sau, injurii fiicei sale.

In reclamatie, mama Laurei Georgescu mai scrie ca a chemat salvarea pentru a-si interna fiica la Spitalul O. si apoi Politia, „pe motiv ca fiica sa a patruns in locuinta fara a avea drepturi patrimoniale asupra acesteia, anterior, pe data de 13.12.2014, lovind-o in cap cu bastonul de care se sprijinea.”

„Se constata – din adresa intocmita la data de 14.07.2014 de catre Spitalul Clinic de Psihiatrie O. – ca la sfarsitul lunii ianuarie a anului 2009 intimata a fost internata cu diagnosticul de “tulburare de stress posttraumatica”, ulterior, pana la jumatatea anului 2011, fiind internata de mai multe ori pentru diverse tulburari afective, rezultand din inscrisurile inaintate de Sectia 2 Politie ca in cursul anului 2009 petenta facuse demersuri pentru internarea nevoluntara a fiicei sale. Din cuprinsul probelor administrate, rezulta ca de mai mult timp atmosfera in locuinta partilor este tensionata, ambele parti contribuind la acest lucru”, arata instanta in dispozitivul sentintei 9545/ 2015, prin care Judecatoria Sector 1 a respins ordinul de protectie solicitat de Maria Georgescu impotriva fiicei sale Laura Marilena Georgescu.

Intr-o aparitie stranie, fosta sotie a lui Dan Condrea a facut joi dimineata o serie de afirmatii halucinante si neverosimile, fara a oferi vreo proba pentru cele sustinute. Fosta sotie, Laura Georgescu, a declarat joi dimineata dupa audierea sa la Tribunalul Bucuresti, unde a cerut instituirea de urgenta a unui ordin judecatoresc pentru protectia copilului pe care il are cu patronul Hexi Pharma, ca fostul sot era cu siguranta ofiter SIE si a fost filat de SIE si CIA.

Laura Georgescu, fosta sotie a lui Dan Condrea, si-a continuat seria dezvaluirilor halucinante, joi seara, la Antena 3. Aceasta sustine ca a fost rapita de o grupare mafiota condusa de Vasile Blaga si internata 3 luni de zile fortat la clinica de psihiatrie dr. Alexandru Obregia, anunta Hotnews.ro.

Patronul firmei Hexi Pharma, Dan Condrea, a murit, duminica seara, in urma unui grav accident rutier produs pe un drum din judetul Ilfov, in localitatea Buftea. Condrea urma sa fie reaudiat a doua zi de Parchetul instantei supreme in dosarul dezinfectantilor diluati si sa fie pus sub urmarire penala, posibil si plasat in arest preventiv, dupa ce fusesera ridicate toate contractele de achizitii.

Ultimele stiri