25.1 C
București
vineri, mai 24, 2024
AcasăDivertismentADEVARUL despre Vocea Romaniei! Ce se intampla cu in spatele camerelor cu...

ADEVARUL despre Vocea Romaniei! Ce se intampla cu in spatele camerelor cu toti concurentii!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Cel de-al șaselea sezon al emisiunii Vocea României înregistrează audiențe record în fiecare vineri. Tineri artiști veniți din întreaga țară și nu numai încearcă să-i convingă prin prestațiile lor pe cei 4 jurați, Smiley, Loredana, Marius Moga și Tudor Chirilă să întoarcă scaunele.

În acest sezon, foarte rar s-au întors toate cele patru scaune pentru un concurent. În seara de vineri, 7 octombrie, moldoveanul Ion Barbu și Ana Maria Roșu au reușit această performanță. Ion l-a ales pe Smiley, iar Ana Maria pe Marius Moga, scrie bugetul.ro.

Prestația unuia dintre ei, însă l-a determinat pe unul din foștii concurenți de la Vocea României să facă o dezvăluire șocantă despre emisiune:

„Pana acum nu am urmarit acest sezon din Vocea Romaniei. Ma uit insa la filmuletele de pe net cu momentele participantilor. Bai fratilor, cum sa intoarca patru scaune unii carora vocea le-a fost editata ca sa sune cat de cat decent… si tot suna prost? Scapat de voce, falsat, frazare zero. Ce s-a intamplat cu nivelul? Cum te poti numi artist, cand ai nevoie de corectii la modul ala? Si cum te poti numi MARE artist, ca jurat, cand desi auzi clar ca suna execrabil, te intorci si incepi sa te milogesti de participant sa vina in echipa ta, ca a fost excelent? Câh”, a scris pe Facebook, Sebastian Muntean, concurent în echipa Moga în primul sezon al Vocea României.

Aceasta este prestația excepțională a lui Sebastian Muntean din prima ediție de la Vocea României:

Ultimele stiri