Ai bilet catre aceasa destinatie? Anuleaza-l de URGENTA! E prapad!

Ai bilet catre aceasa destinatie? Anuleaza-l de URGENTA! E prapad!

Ministerul de Externe ii atentioneaza pe cetatenii romani care se afla sau calatoresc pe teritoriul statului New York din SUA ca a fost emisa o avertizare de condtii meteorologice “severe” pentru zonele din nordul si vestul acestui stat.

Ministerul iinformeaza pe cetatenii romani care se afla sau calatoresc pe teritoriul Statului New York din SUA asupra faptului ca Serviciul National de Meteorologie (National Weather Service) a emis “o avertizare de conditii meteorologice severe pentru zonele din nordul si vestul acestui stat, inclusiv zona metropolitana Buffalo”.

In plus, cei de la minister precizeaza ca o avertizare de ninsori abundente, viscol, temperaturi scazute si vizibilitate redusa este valabila pana in seara zilei de vineri in regiunile Oswego, Erie, Jefferson, Lewis, Genesee, Wyoming, Cattaraugus, Chautauqua si St. Lawrence.

MAE recomanda cetatenilor romani sa manifeste prudenta si sa consulte site-urile de specialitate, pentru informatii suplimentare.

Din pacate, patru persoane au murit in urma viscolului care dureaza de marti dimineata in statul american New York, in principal in oraşul Buffalo, relateaza AFP.

Sursa: Mediafax
Share this post