Acasă Social Iohannis si Einstein au aceeasi reteta de viata: 99% transpiratie si 1%...

Iohannis si Einstein au aceeasi reteta de viata: 99% transpiratie si 1% inspiratie!

47

Presedintele ales al Romaniei, Klaus Iohannis, si-a lansat, la targul de carte Gaudeamus de la Romexpo, cartea autobiografica „Pas cu pas”, in prezenta a peste 2.000 de oameni. Multora dintre acestia le-a acordat si autografe. 

iohannis

Prezemtarea cartii a fost sustinuta de fostul senator PNL Cristian Țopescu si Grigore Arsene, directorul editurii Curtea Veche. Cel din urma a mentionat ca va exista o noua editie completata cu momentul alegerii in functia de presedinte al Romaniei.

La randul sau, Iohannis a declarat ca volumul autobiografic a fost scris pentru prezentarea candidaturii prezidentiale.

„Eu sunt obisnuit sa intru si in librarii si in targuri de carte. De obicei se vad bine cartile si rar oamenii. Astazi se vad bine oamenii si sper si cartile. In mine veti avea un presedinte care incearca sa reconecteze cartea la om si omul la carte, in special tanarul”, a declarat Iohannis.

In opinia sa, „cultura ne salveaza”, acesta fiind motivul pentru care pune mare pret pe carti. Iohannis a mentionat ca in cartea sa nu se va putea gasi „senzationalul”, deoarece el este „un om nesenzational”.

„Nu am niciun moment senzational de relatat, dupa cum senzationalul nu cred ca este foarte important in politica sau in abordarea politica atunci cand vrei sa te implici pentru comunitate. Departe de mine sa dau cuiva lectii prin intermediul acestei carti, cum nu mi-am propus nici sa fie un mijloc de a transmite o reteta a succesului. Nu exista o reteta a succesului alta decat cea spusa de Einstein: 99% transpiratie si 1% inspiratie. De atunci nu s-a schimbat nimic”, a mai declarat presedintele ales.

La finalu, el a acordat autografe, timp de peste doua ore, celor aproape 2.000 de persoane pe volumul autobiografic, primind la randul sau, din partea admiratorilor carti sau felicitari, iar o parte dintre cei care primit autograf de la Iohannis si-au facut si fotografii cu acesta.

Sursa: Mediafax

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos