Acasă Social Gainusa cere FALIMENTUL Prima TV! Si Huidu are o PROBLEMA!

Gainusa cere FALIMENTUL Prima TV! Si Huidu are o PROBLEMA!

56

Cusurgiul Gainusa a rezistat un an fara sa fie platit de patronul Cristian Burci. Luni insa a cerut oficial, in instanta, falimentul Prima Broadcasting Group SRL, firma care opereaza Prima TV.

gainusa

 

Fostul carcotas este primul care bate cu pumnul in masa, insa lista celor care au de primit bani este mult mai lunga. Firma de productie a lui Mihai Gainusa, Trosc Pleosc Production SRL, a cerut insolventa Prima Broadcasting Group SRL la Tribunalul Bucuresti, iar solicitarea va fi judecata pe 22 ianuarie 2015. Tot aceasta a deschis luni al doilea proces impotriva Prima TV, avand ca obiect „ordonanta de plata”.

„Incerc sa-mi recuperez banii pe munca mea”, a declarat Gainusa.

„Avocatii mei se ocupa de chestiunea aceasta si nu pot oferi detalii. Cei de la Prima Broadcasting Group SRL au sa-mi dea niste bani, a trecut foarte mult timp si asta e… Eu am oprit emisiunea («Cusurgiii», la Prima TV – n.r.) pentru a nu se mai acumula alte datorii. Avocatii se ocupa de totul si incerc sa-mi recuperez banii in special pe munca mea si a echipei mele. Nu e vorba doar despre asta… Eu sunt neplatit si pentru doua sezoane din «Cronica Carcotasilor»”.

Sursa: Ring

 

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos