Acasă Social Scene incredibile in Centrul Vechi! Un taximetrist nervos a agatat un politist...

Scene incredibile in Centrul Vechi! Un taximetrist nervos a agatat un politist de la rutiera si l-a tarat in trafic!

36

Scene incredibile petrecute „la bariera” de la intrarea in Centrul Vechi al Capitalei. Un agent de politie a fost tarat zeci de metri in trafic, agatat de usa unui taxi, al carui sofer nervos a vrut sa scape de o amenda. Un alt taximetrist, martor la scena, i-a blocat calea fugarului cu propria masina. Desi a fost la un pas sa fie strivit sub rotile autoturismului pe care incerca sa-l opreasca, politistul a scapat nevatamat.

taxi

„Respectivul taximetrist oprise in dreptul semnului “Stationare interzisa” si nu dorea sa paraseasca zona. Mai mult, reusise sa creeze o aglomeratie de masini si il injura pe agentul nostru. In acel moment, politistul local doreste sa completeze procesul verbal pentru sanctionarea soferului si iata ce se intampla”, explica Razvan Popa, purtator de cuvant Politia Locala Bucuresti.

Agatat de usa masinii, agentul Politiei Locale incearca sa il opreasca pe soferul de taxi. Colegul sau ii sare in ajutor, insa cel de la volan accelereaza. Si martorii alearga spre masina dar nu pot face nimic. Un alt sofer de taxi porneste dupa fugar si reuseste sa-i blocheze calea cu propria masina.

E o zona unde, din nefericire, ei au reusit sau reusesc sa creeze putin haos in trafic, asta petru a-si castiga clienti. Din fericire agentul nu a patit nimic”, a mai completat purtatorul de cuvant al Politiei Locale Bucuresti, Razvan Popa

Taximetristul a fost amendat cu 1.200 de lei si va fi cercetat penal pentru ultraj. Daca va fi gasit vinovat, risca pana la 3 ani de inchisoare.

Chiar daca exista un loc special amenajat pentru taximetristii care asteapta clientii la iesirea din Centrul Vechi al Capitalei, aproape in fiecare seara, spun politistii locali, se gaseste un sofer care sa incalce legea si sa se aseze in fata coloanei, ca sa preia mai repede un client.

Sursa: Stirile Pro TV

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos