Social

AI OBSERVAT ASTA PE STRAZILE DIN ROMANIA? AFLA SECRETUL NUMERELOR AUTO SPECIALE!

Ai observat aceste numere de inmatriculare auto pe strazile din Romania si te-ai intrebat de ce arata mai special decat cele obisnuite? Secretul NUMERELOR AUTO SPECIALE a fost acum dezvaluit tuturor.

Ai-observat-asta-pe-STRAZILE-din-Romania-Nimeni-nu-a-stiut-pana-acum-secretul-NUMERELOR-AUTO-SPECIALE1-692x360

Toate placutele pentru numerele noi de inmatriculare sunt efectuate de firmele care lucreaza pentru directiile de inmatriculari auto si permise de conducere, aflate in subordinea prefecturilor.

Fiecare sofer poate plati, legal, o taxa pentru a-si rezerva anume combinatii de litere sau cifre, iar acestea ii sunt acordate, in limita disponibilitatii si daca nu incalca normele care exclud anumite combinatii sensibile. Totusi, nu desprre asta este vorba, ci despre modul de realizare al placutelor. In cazul in care intre cele trei litere componente ale numarului de inmatriculare sunt introduse cate un spatiu, situatia devine “delicata”

Serviciu costa minimum 100 de lei “la negru”

Acest lucru a fost prezentat initial pe formurile de specialitate auto, care arata ca in aceasta situatie, soferul respectiv este “bazat”, adica numarul astfele personalizat arata ca soferul are, intr-un fel sau altul, legatura cu Ministerul Afacerilor Interne.

Loading...

Agentii de Politie stiu asta si evita, pe cat posibil, sa opreasca aceste autoturisme in trafic, pentru a evita sanctionarea conducatorilor auto. Situatia este confirmata de surse din MAI si directia de inmatriculari, care, din motive lesne de einteles, au dorit sa-si pastreze anonimatul.

Continuarea pe Caplimpede

Loading...

Ultimele stiri

Spre TOP