Acasă Cultura Ai observat ca ACESTE CIFRE se repeta PESTE TOT? Exista o explicatie...

Ai observat ca ACESTE CIFRE se repeta PESTE TOT? Exista o explicatie STIINTIFICA, nu este coincidenta!

Aveţi tendinţa de a vedea numere care se repetă? Acestea ar putea apărea atunci când va uitaţi la un ceas (4:44, de exemplu), pe o pagină dintr-o carte (pagină 333, de exemplu) sau chiar pe stradă.

Iată semnificaţia cifrelor repetitive:

1. Repetiţia cifre 1 înseamnă că sunteţi pe calea „corectă”. Este o afirmaţie privind energia pozitivă şi deciziile productive.

2. Cifra 2 semnifică faptul că aveţi parte de un obstacol. Aveţi încredere în voi şi în abilităţile voastre. După ce vedeţi de mai multe ori această cifra, alungaţi-va fricile şi oamenii negativi din jurul vostru.

3. Trei este o cifra foarte puternică, ceea ce înseamnă că ghizii voştri spirituali au sarcina de a va ajută în eforturile voastre. Văzând această cifra în mod frecvent, înseamnă că sunteţi protejaţi de negativitate.

4. Dacă vedeţi de mai multe ori 4 în viaţă voastră, acest lucru semnifică că adunaţi multe resurse. Dacă aţi experimentat greutăţi financiare sau emoţionale, această semnifică faptul că a venit sfârşitul lor şi că va îndreptăţi spre o perioada benefică.


Citeste si:

Cifrele care socheaza Europa! Bucurestiul este in TOPUL CAPITALELOR europene!

Iti dai seama ce cifre lipsesc? Testul cu care si cei mai buni matematicieni se lupta!

Fapte si cifre despre premiile NOBEL care au uimit lumea! FOTO


5. Cifra 5 înseamnă sfârşitul stagnării din viată voastră… semnul că va îndreptăţi spre ceva nou. Elemente noi şi fantastice sunt pe cale să între în viată voastră.

6. Cifra 6 este, în mod normal, creditată cu puteri demonice; dar nu este întotdeauna cazul. Văzând de mai multe ori 6, poate semnifică un avertisment… faptul că sunteţi influenţaţi de energii negative şi că trebuie să scăpaţi de ele. Monitorizaţi-va emoţiile şi gândurile.

7. Cifra 7 este, întotdeauna, de bun augur. Este un semn de energii bune şi posibilităţi, de care trebuie să profitaţi.

8. Cifra 8 este văzută repetându-se mai rar. Ea indică o legătură puternică cu un tărâm ascuns al Universului. Acest tărâm este legat de vindecarea şamanică şi de puterile cosmice. În acest loc stau îngerii.

9. Nouă înseamnă că un capitol vechi din viaţă voastră se închide şi trebuie să apară altul în loc. De exemplu, nu mai trebuie să continuaţi cu aceeaşi slujba sau relaţia pe care o aveţi e una toxică. 9 semnifică, de asemenea, posibilitatea de a învaţă lecţii importante pentru voi.

Sursa: almeea.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentAtentie unde plecati in week-end! Revin NINSORILE, GERUL si VANTUL PUTERNIC!
Articolul următorO tara DRAGA romanilor INTERZICE sarea! Sanatatea populatiei pe primul plan!