Acasă ACTUALITATE Ai vazut NOUA FUNCTIE Facebook? Oricine poate scrie IN ORICE LIMBA de...

Ai vazut NOUA FUNCTIE Facebook? Oricine poate scrie IN ORICE LIMBA de pe pamant!

Utilizatorii Facebook pot folosi o functie de traducere automata a mesajelor pe care le redacteaza, astfel ca prietenii lor dintr-o anumita regiune a globului vor citi mesajele in limba pe care acestia o folosesc in zona respectiva. ”Compozitorul multilingvist”, asa cum este denumita functia de cei de la Facebook, permite utilizatorului care scrie un mesaj pe reteaua de socializare intr-o anumita limba sa aleaga ulterior in ce limba mai doreste sa fie afisat mesajul.

Daca utilizatorul scrie mesajul in limba engleza, dar are multi prieteni spanioli, atunci respectivii vor putea vedea mesajul in limba spaniola, desigur daca aceasta este versiunea de limba in care respectivii folosesc reteaua de socializare. Noua functie va permite asemenea permutari in 45 de limbi folosite la nivel international si va putea fi testata inca de pe acum din contul utilizatorului de la sectiunea setari si folosind apoi butonul posteaza mesajul in mai multe limbi straine. Facebook a inceput sa testeze aceasta functie la inceputul anului cu utilizatorii care detin conturi pe reteaua de socializare ale propriilor afaceri. Functionalitatea a fost testata pe circa 5.000 de conturi de Facebook, iar mesajele respective au primit peste 70 de milioane de vizualizari zilnice.

Dintre mesajele postate, aproape 25 de milioane erau vizualizate intr-o limba secundara aleasa de cel care a postat mesajul, indica cei de la compania Facebook. Insa, peste 300 de milioane de oameni citesc zilnic traducerile automate ale mesajelor lor intr-o alta limba decat cea in care au fost scrise initial, indica Facebook, potrivit theverge.com, anunţă Agerpres.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentVIDEO – MACEL in SUA! Zece politisti IMPUSCATI, dintre care TREI MORTI pe loc!
Articolul următorVeste EXTRAORDINARA: Dacia se extinde in lume si pleaca sa cucereasca NOI CONTINENTE!