Acasă ACTUALITATE VIDEO – MACEL in SUA! Zece politisti IMPUSCATI, dintre care TREI MORTI...

VIDEO – MACEL in SUA! Zece politisti IMPUSCATI, dintre care TREI MORTI pe loc!

Zece poliţişti au fost împuşcaţi în Dallas, la un protest faţă de tratamentul brutal folosit de poliţişti cu persoanele de culoare, iar trei dintre ei şi-a pierdut viaţa.

Martorii spun că au auzit 20 de focuri de armă, care au răsunat într-o succesiune rapidă. The Washington Post scrie că seful poliției din Dallas a precizat că doi lunetiști sunt cei care i-ar fi împușcat pe oamenii legii. Trei dintre cei zece și-au pierdut viața, doi fiind deja transportați la spital și se află în sala de operație. Alți trei polițiști se află în stare critică.

Deocamdată nu a fost identificat niciun suspect, anunta Digi24.ro.

Proteste similare, dar lipsite de incidente au avut loc şi în Minnesota şi Louisiana, statele unde au avut loc zilele trecute două incidente în care au fost implicaţi poliţişti şi două persoane de culoare.

În primul incident, în Minnesota, un poliţist a împușcat un şofer chiar la volan, în timp ce acesta încerca să scoată permisul de conducere.

În al doilea incident, în statul Lousiana, un bărbat de culoare a fost oprit în faţa unui magazin, trântit la pământ şi, deşi nu opunea rezistenţă, a fost împuşcat şi ucis de poliţişti.

Ambele cazuri au fost urmate de proteste ale comunităţii de culoare şi de explicaţii ale forțelor de ordine, care nu au convins opinia publică.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentOreste Teodorescu: Ce stiu cei care guverneaza lumea si noi habar nu avem!
Articolul următorAi vazut NOUA FUNCTIE Facebook? Oricine poate scrie IN ORICE LIMBA de pe pamant!