25.1 C
București
vineri, mai 24, 2024
AcasăStirea zileiAlbume noi lansate in luna noiembrie

Albume noi lansate in luna noiembrie

in:

Stiri pe acelasi subiect

Noiembrie se anunta o luna bogata in materie de aparitii discografice. Zeci, poate chiar sute de artisti au ales sa-si lanseze albumul in cursul acestei luni. Dintr-o lista extrem lunga am ales cele mai interesante discuri pe care merita sa le asculti.

Christina Aguilera – Lotus Christina Aguilera revine in actualitate cu cel de-al saptea album din cariera, pe care l-a botezat „Lotus”. Despre noul sau album, Aguilera afirma intr-un interviu ca se invarte in jurul a doua teme mari si late: libertatea si libera exprimare. Pana in prezent, Aguilera si-a promovat noul album printr-un singur single, „Your Body”.

Aerosmith – Music From Another Dimension Baietii rai din Boston dau de inteles ca nu vor se pensioneze prea curand. Noul material discografic, programat initial pentru sfarsitul lui august, apare in cele din urma in magazine in cursul lunii noiembrie. „Music From Another Dimension” este primul album lansat dupa „Honkin’ on Bobo” (2004). De pe noul disc Aerosmith au fost extrase trei single-uri: „Legendary Child”, „Lover Alot” si „What Could Have Been Love”.

Rihanna – Unapologetic Din 2005, anul debutului sau discografic, Rihanna si-a obisnuit fanii cu cate o lansare pe an. In 2012, diva din Barbados propune publicului „Unapologetic”, un disc despre care spune ca va fi un melanj de stiluri muzicale, fara sa precizeze cu exactitate despre ce anume este vorba. O prima mostra pe acest material este „Diamonds”, single aparut la finele lunii septembrie. Rihanna se va imbarca in martie 2013 intr-un turneu mondial de promovare a acestui album si, cu putin noroc, o vom putea vedea in carne si oase si in Romania.

Loredana – Dragoste Asemeni Madonnei, Loredana a stiut sa se reinventeze periodic. De-a lungul timpului, a cantat muzica usoara, dance, muzica populara, muzica lautareasca. Judecand dupa cum suna „Apa”, recentul duet lansat cu Cabron, putem spune albumul „Dragoste” va avea puternice influente din zona muzicii electronice. Pe de alta parte, Loredana spune ca materialul a fost produs impreuna cu Uwe Bossert, chitaristul trupei Reamonn, asa ca nu ar fi exclus ca el sa contina si piese pop-rock.

Ultimele stiri